Cadde Çılgın Sedat'ın hedefi 5 milyon

Çılgın Sedat'ın hedefi 5 milyon

11.08.2018 - 09:06 | Son Güncellenme:

‘Çılgın Sedat’ lakaplı Sedat Kapurtu’nun yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu yazdığı ve oyuncu olarak yer aldığı ‘Benim Adım Ossman’ filminin basın tanıtımını önceki gün Kanyon AVM’de gerçekleşti.

Çılgın Sedatın hedefi 5 milyon

Filmde rol alan Metin Yıldız, Ateş Fatih Uçan, Deniz Oral, Nur Ertürk, Hakan Hatipoğlu gösterimde hazır bulunurken, Adem Kılıçcı, Şenol İpek gibi isimler de Çılgın Sedat'ı yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Bir gazetede çalışan Osman’ın (Sedat Kapurtu) köşe yazarı olmak istemesi, kuzenleri Fiko ve Dursun’un yanına gelmesiyle hayatındaki değişimleri konu alan film, 17 Ağustos’ta vizyona girecek.

"YAPIMCI OLMAK ZORMUŞ"

Gösterim öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çılgın Sedat, “Yapımcı olmak çok zormuş. Bu filmde onu gördüm. Allah yapımcıların yardımcısı olsun. Maddi ve manevi bitiyorsunuz. Herkes ayrı kafadan konuşuyor. İnsanları toplamak çok zor oldu. Yaklaşım 28 tane ünlü oyuncu var. Oyuncu dışındaki insanlar beni çok zorladı. Afişle bile ben uğraştım. Afişçi ‘Bütün oyuncuları sığdıramam’ dedi. Afişe giremeyenler surat astı. Her şeye rağmen emek vermek çok güzeldi" dedi.

"ENGELLİLERE BAĞIŞLAYACAĞIZ"

Haberin Devamı

Satılan her biletten engelli insanlara yardımda bulunacağını belirten ünlü şarkıcı, “Her biletim belli bir yüzdesini engelli kardeşlerimize bağışlayacağız. Engelsizsiniz vakıf başkanı olarak yapacağımız çok şeyler var” dedi.

'Benim Adım Ossman’ın devamı geleceğini ifade eden Çılgın Sedat, “Halkımız sever, 'devam et' derse devam ederiz. Burada konuşma güçlüğü çeken bir kardeşimizin hayatını anlatıyoruz. İnsanların beğeneceğini umuyorum” şeklinde konuştu.

Çılgın Sedat, gişe beklentisini yüksek tuttuğunu dile getirerek, “Hedef 5 milyon olsun, kardeşlerimize faydalı olsun” dedi.