Tatil Çin lezzetleri İstanbul'da

Çin lezzetleri İstanbul'da

18.02.2019 - 09:37 | Son Güncellenme:

Shangri - La Bosphorus, Istanbul, açıldığı günden beri şehre renk katan ve Çin mutfağının en seçkin örneklerini sunan Uzak Doğu restoranı Shang Palace, Katon ve Sichuan bölgelerinin tatlarını İstanbul'a taşıyor.

Çin lezzetleri İstanbulda

Çin’in Kanton ve Sichuan bölgelerinin en özel tatlarını lezzet severlerle buluşturan ve Shangri-La markasının imza restoranı olan Shang Palace, dekorasyonundaki şık ve modern çizgileri ve özel yemekler için kullanılabilen oda seçenekleriyle ilk andan itibaren konuklarına alışılmışın dışında bir mekan sunuyor. Mutfağında 6 çinli şefle birlikte hizmet veren restoran, La Mian’dan Çin mantısına, fırında kızartılmış Pekin ördeğinden, ballı sos ile marine edilmiş tavuk çeşitlerine, Sichuan usulü ballı sirke ile kızartılmış çıtır, ince bonfile dilimleri ve Wok’ta kızartılmış deniz ürünlerine kadar pek çok leziz Çin tatlarını İstanbullu misafirlerle buluşturuyor. Güney Fransa’da yetişen ördeklerin Çinli şeflerin özel pişirme teknikleri ile buluştuğu, Çin’den gelen sos ve şarap çeşitleri ile renklenen restoranda yemeklerdeki tarifsiz aroma misafirleri unutulmaz bir gastronomik yolculuğa çıkarıyor.

Haberin Devamı

Çin lezzetleri İstanbulda

Kapıdan içeri girer girmez fark edeceğiniz mistik ambiyansı, özel yemek sunumları, gruplara tahsis edilebilen özel oda seçenekleri ve modern mimari çizgileri ile damaklara ve gözlere aynı anda hitab eden Shang Palace tüm hafta boyunca 12:00-15:00 arası öğle yemekleri, 18:00-23:00 arası da akşam yemekleri için misafirlerini bekliyor.