Kültür Sanat Cingöz Recai'nin galası ünlü isimleri biraraya getirdi

Cingöz Recai'nin galası ünlü isimleri biraraya getirdi

12.10.2017 - 18:11 | Son Güncellenme:

Merakla beklenen Cingöz Recai filmi bugün gösterime girdi. Sezonun önemli filmleri arasında gösterilen Cingöz Recai filminin önceki akşam Kanyon AVM’deki galası birçok ünlü ismi bir araya getirdi. "Cingöz Recai" filminin galasında giydiği derin göğüs dekolteli kıyafetiyle geceye damga vuran isim ise Meryem Uzerli oldu.

Cingöz Recainin galası ünlü isimleri biraraya getirdi

Cingöz Recai filmi sinemaseverler buluşuyor. Yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı, senaryosunu Kerem Deren’in üstlendiği Cingöz Recai filminin oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Haluk Bilginer, Meryem Uzerli, Musa Uzunlar ve Fatih Artman isimleri başı çekiyor.

Haberin Devamı


Galada konuşan Yönetmen Onur Ünlü, konunun daha önce iki kez beyaz perdeye uyarlandığını hatırlatarak, “Bence bir halka olarak o filmlerin üzerine eklenecektir. Bu bizim için önemli bir nokta. Büyük bir film yaptık, ortaya güzel bir iş çıktı. Bu film başarılı olursa, başkaları da böyle filmler yapar” dedi.


Cingöz Recai'yi canlandıran Kenan İmirzalıoğlu, “Hikayeyi 2017'ye taşıdık. Bu yılın gerçekleriyle filmi yaptık. Çok özel bir oyuncu kadrosu var. Keyifle çalıştık. Yapımcımız da filmin yapımı için elinden geleni yaptı ve hakkını verdi. Özel bir buluşma olduğunu düşünüyorum. İnşallah seyirci de keyif alır" diye konuştu.


Başkomiser Rıza’yı oynayan Haluk Bilginer de, çok çalıştıklarını, seyircinin de filmi beğenmesini umduğunu, çok keyifli bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve çekim aşamasında çok mutlu olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı


Göze karakterine hayat veren Meryem Uzerli ise, "Cingöz Recai çok farklı ve özel bir film. İçinde her duygu var. Çekimleri St. Petersburg'da ve İstanbul'da yaptık. Çok güzel enerjisi olan bir film. Ben Haluk Bilginer ve Kenan İmirzalıoğlu'yla tanıştığım için Allah'a şükrediyorum. Çok güzel bir kadro olduk" ifadelerini kullandı.

Gala gecesinde şıklığıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Meryem Uzerli, kendisine yöneltilen mikrafonları da geri çevirmedi.

"ALLAH'A ŞÜKREDİYORUM"
Uzerli, "Cingöz Recai"nin içinde her duygunun olduğuna dikkati çekerek, "Çekimleri Rusya St. Petersburg'da ve İstanbul'da yaptık. Çok güzel enerjisi olan bir film. Ben Haluk Bilginer ve Kenan İmirzalıoğlu'yla tanıştığım için Allah'a şükrediyorum. Çok güzel bir kadro olduk." değerlendirmesinde bulundu.