Cadde Clint Eastwood'un büyük sırrı!

Clint Eastwood'un büyük sırrı!

13.12.2018 - 17:47 | Son Güncellenme:

Oscar ödüllü aktör Clint Eastwood, daha önce hiç görülmeyen kızı ile ilk kez bir arada görüntülendi. ABD'li yıldız, kızını şöhret olmadan önce evlatlık vermişti.

Clint Eastwoodun büyük sırrı

ÇOCUK SAYISI BİLİNMİYOR
Clint Eastwood (88), 1960'lar ve 1970'lerde kovboy filmlerinin yıldızı olmuştu. En büyük çıkışını 1966'da 'İyi, Kötü, Çirkin' filmi ile yapmıştı. Efsanenin aşkları ve çocukları Hollywood'un en merak uyandıran konularından oldu. iki kez evlenip onlarca aşk yaşayan 88 yaşındaki aktör, kaç çocuğu olduğu sorusunu hiçbir zaman net olarak yanıtlamamıştı.

Haberin Devamı

GERÇEĞİ KIZI SÖYLEDİ
Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Clint Eastwood, önceki gün 8 çocuğu ile bir arada görüntülendi. Çocuklarından birinin siması tanıdık değildi. Aktörün en küçük çocuğu Morgan Eastwood (22), tanınmayan kişinin ablası Laurie olduğunu söyledi. Böylece ünlü aktörün çocukları ile ilgili bir gizem daha çözülmüş oldu.

Eastwood'un 1953'te şöhret olmadan önce birlikte olduğu kadından çocuğu olduğu, o çocuğu da evlatlık verdiği biliniyordu. Yakınları, 60'lı yaşlardaki Laurie'nin evlatlık verilen o çocuk olduğunu söyledi. Oscar ödüllü oyuncu ise soruları yanıtsız bıraktı.

Clint Eastwoodun büyük sırrı