Gündem Çocuklar Duymasın 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

16.04.2018 - 07:48 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam 36. bölümü ile ekrana gelen Çocuklar Duymasın izleyenleri ekran başına kilitledi. Yeni bölümde Haluk ve Meltem'i yeni bir macera bekliyor. Zeynep ev halkıyla buluşacak.

Çocuklar Duymasın 37. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Çocuklar Duymasın 37. Bölüm Fragmanı yayında! Haluk ve Meltem'i yeni bir macera bekliyor; Zeynep ev halkıyla kaynaşıyor!

Haberin Devamı

Haluk ve Meltem, nihayet ailelerinin yeni üyesiyle tanışırlar. Evlat edindikleri Zeynep, ev halkıyla kaynamaya çalışır. Bir çocuğun hayatını kurtaran Haluk ile Meltem, bunun mutluluğunu yaşarken, yeni maceralar peşlerini bırakmaz.

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 22 Nisan Pazar günü saat 20.00'de Kanal D'de!

ÇOCUKLAR DUYMASIN 37. BÖLÜM FRAGMANI

ÇOCUKLAR DUYMASIN 36. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çocuklar Duymasın 36. Bölümde Haluk ve Meltem'e büyük şok!

Uzun zamandır evlat edinme konusunda bekleyişte olan Haluk ve Meltem sonunda yeni çocukları olacak olan Zeynep'le tanışır. Onu görünce çok mutlu olan ve heyacanlanan ikili, aldıkları kötü bir haberle yıkılır. Peki bu kötü haber ne? Haluk ve Meltem'i bundan sonraki süreçte ne bekliyor?

Haberin Devamı

Öte yandan Haluk, İrem’in ısrarlarına dayanamaz ve insanların rehberinde nasıl kayıtlı olduğuna bakar. Bir kişi Haluk’u “Taş Kafa” diye kaydetmiştir ancak kim olduğu büyük merak konusudur. Haluk o kişiyi bulmaya çalışınca bir birinden komik anlar yaşanır. Öte yandan Haluk sosyal medyadan özlü sözler paylaşmaya başlar, ancak başta Meltem olmak üzere kimse Haluk’un paylaşımlarını beğenmeyince ortalık karışır. Orçun çok önemli bir ödül törenine katılacaktır. Tuna’nın bu ödül törenini cep telefonuyla çekmesi gerekmektedir. Ancak Tuna’nın saklama alanı dolunca ödül törenini çekemez. Oğlunun bu önemli gününden ne fotoğraf ne de video olduğunu öğrenen Gönül çılgına döner.