Gündem Çocuklar Duymasın 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sultan hanım...

Çocuklar Duymasın 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sultan hanım...

19.12.2018 - 09:44 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın 62. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D’nin her hafta ayrı bir kahkaha tufanına sahne olan dizisi Çocuklar Duymasın’da bu akşam, Rıza’nın evi terk eden Sultan Hanımın dönmesi için Haluk’la yaptığı plan izleyenlere oldukça keyifli anlar yaşattı. Peki Çocuklar Duymasın 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çocuklar Duymasın 63. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Sultan hanım...

Kanal D'nin kült haline gelen dizisi Çocuklar Duymasın 62. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Yine kahkaha tufanına sahne olan dizide gözler yeni bölüme çevrildi. Sevilen dizinin 63. yeni bölüm fragmanı ise yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN 62. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çocuklar Duymasın'da haftaya, Rıza'nın karısı Sultan Hanım'ı eve döndürmek için çabaları bu damga vuruyor. Rıza, Sultan Hanım'ı eve döndürmek için Haluk'un da yardımlarıyla bir plan hazırlıyor. Fakat Sultan Hanım'ı hiç de beklemediği bir halde karşısında buluyor. Sultan Hanım için işler tersine dönüyor!

Şükrü ve Hüseyin'in yeni iş planları ise tam gaz devam ediyor. Emlak işine el atan ikili acaba başarılı olabilecek mi? Haluk'un gün içinde başına gelen istemediği bir durum ise Tuna'nın başını beklemediği bir şekilde belaya sokuyor.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 62. BÖLÜM FRAGMANI