Gündem Çocuklar Duymasın yeni bölüm neden yayınlanmadı?

Çocuklar Duymasın yeni bölüm neden yayınlanmadı?

20.11.2017 - 10:17 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın kanal D ekranının ilgiyle izlenen dizisi haline geldi. Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çocuklar Duymasın, geçtiğimiz hafta neden yayınlanmadı merak konusu oldu. Kanal D yayın akışında geçtiğimiz hafta yer almayan Çocuklar Duymasın yeni bölümü ne zaman?

Çocuklar Duymasın yeni bölüm neden yayınlanmadı

Kanal D ekranına izleyicisini kilitlemeyi başaran Çocuklar Duymasın, son bölümünde Meltem ve Haluk'un boşanma konusuyla izleyenleri meraklandırmıştı. Çocuklar Duymasın izleyicisi yeni bölümde neler olacağını merak ederken, geçtiğimiz hafta Çocuklar Duymasın yeni bölüm yayınlanmayınca iyice araştırılmaya başlandı. Çocuklar Duymasın yeni bölüm neden yayınlanmadı? Dizi final mi yapacak?

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR DUYMASIN YENİ BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI?

Çocuklar Duymasın yıllardır izleyicisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Kanal D'nin yayın akışında geçtiğimiz hafta yerini almayan Çocuklar Duymasın neden yayınlanmadığına dair henüz dizi ekibinden veya kanaldan herhangi bir açıklama yapılmadı. Çocuklar Duymasın izleyicisi önümüzdeki hafta yeni bölüm yayınlanıp, yayınlanmayacağını ise merak ediyor...

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çocuklar Duymasın 16. Bölümde; Haluk'tan ayrılma kararı alan Meltem geri adım mı atıyor? Haluk'u kıskanan ve onsuz hayatına alışamayan Meltem nasıl bir hamle yapacak? Çocuklar Duymasın son bölümde Haluk ve Meltem'in ayrılık kararı herkesi derinden etkilemişti. Meltem, gözyaşları ile açıkladığı boşanma kararının ardından çok zaman geçmeden Haluk'u özlemeye başlar. Meltem'in kararına saygı duyup, evden ayrılan Haluk ise merak konusu olur. Meltem'in yöneticilerinden Arda Bey ve Haluk'un fotoğrafı ise olay olur. Haluk'un yanlarında kızlarla çekilmiş fotoğrafını gören Meltem içten içe onu kıskanmaya başlar. Haluk'suz da yaşayabileceğini söyleyen Meltem için ayrılık kararı hiç de kolay olmayacaktır.