Dekorasyon Çok fonksiyonlu mobilya'nın tek adresi Multimo

Çok fonksiyonlu mobilya'nın tek adresi Multimo

13.10.2017 - 15:23 | Son Güncellenme:

Türkiye’de 30 yıldır çok fonksiyonlu mobilya alanında üretim yapan ilk ve tek firma Gaysan Mobilya’nın perakende markası Multimo, “Hayata Yer Aç!” sloganı ile Bağdat Caddesi Feneryolu’nda yeni mağazasını açtı.

Çok fonksiyonlu mobilyanın  tek adresi  Multimo

“Bağdat Caddesi’nişaşırtmaya geliyoruz”

Haberin Devamı

Ar-Ge çalışmaları ile tüketicilerine hayatı kolaylaştıran inovatif ürünler sunan Multimo’nun Bağdat Caddesi mağazasında; genç odaları, çift kişilik üniteler, kanepeler başta olmak üzere, alan tasarrufu sağlayan birçok ürün yer alıyor. Çok amaçlı, hareketli mobilyaların sergilendiği mağazada; mutfak ve genel alanlar için üretilen pratik küçük ürünler de görenleri şaşırtıyor.

İstanbul’da yer alan Masko ve Modoko mağazalarının ardından Bağdat Caddesi mağazasında da,fonksiyonelliğe önem veren ürünleri tercih eden tüketicileri ile buluşacak olan Multimo, özellikle gün geçtikçe daha da küçülen yaşam alanlarında maksimum alan tasarrufu sağlayarak daha yaşanabilir mekânlar oluşturuyor.

“Hareket eden mobilyalar Kadıköy’ün yeni konut projelerine çözüm olacak”

Haberin Devamı

Gaysan Mobilya Genel Müdürü Can Özdemir, “Multimo olarak İstanbul’da daha çok mobilya kentlerinde yer alıyorduk, yeni mağaza stratejimiz ile artık şehir merkezlerinde de yer alacağız. Kentsel dönüşüm nedeni ile konutların küçülmesi ve çok fonksiyonlu mobilyalara ihtiyacın artması ile yeni yatırımımız için Kadıköy Bağdat Caddesi’ni tercih ettik. Aynı zamanda yeni üst segment olarak tasarladığımız Royal serimiz için de Bağdat Caddesi uygun bir başlangıç olacak. Anadolu yakası müşterilerimizin tamamını da yönlendirebileceğimiz, bizim için çok özel bir mağaza oldu. Tüm ürün gamımızı çok amaçlı mobilyalar oluşturuyor. 30 yıldır “Hayata Yer Aç!” diyoruz. Ürünlerimiz, görenleri gülümsetiyor, şaşırtıyor ve kalitesi ile nesilden nesle kullanılıyor. Şimdi de İstanbul Anadolu yakasını şaşırtacağız.” dedi.

Şuan Türkiye’de 8 mağazasında, ödüllü tasarımları ile her açıdan akıl karı ürünler sunan Multimo, yılsonuna kadar İstanbul’da iki mağaza daha açmayı hedefliyor.

Ülkemizde 30 yıldır lider, dünyada ise en büyük 5 üreticiden biri olan Gaysan Mobilya’nın üretim gücü ile tüketicilerine çok amaçlı ürünler sunan Multimo, yüzde 99 müşteri memnuniyeti ve hizmet desteği ile hizmet veriyor.

Yazarlar