Gündem Çok Güzel Hareketler 7. yeni bölümde neler oldu?

Çok Güzel Hareketler 7. yeni bölümde neler oldu?

24.03.2019 - 09:47 | Son Güncellenme:

Çok Güzel Hareketler 7. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'nin ilgiyle izlenen eğlence programı Çok Güzel Hareketler yeni bölümünde yine çok eğlendirdi. Peki Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2” 7. yeni bölümde neler yaşandı?

Çok Güzel Hareketler 7. yeni bölümde neler oldu

Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Çok Güzel Hareketler yeni bölümüyle yine kahkaha dolu bir bölüme sahne oldu. İşte Çok Güzel Hareketler 7. yeni bölümde yaşananlar...

Haberin Devamı

ÇOK GÜZEL HAREKETLER YENİ BÖLÜM SKEÇLERİ

Canları sıkılan iki mafya babasını eğlendirme görevini mecburiyetten üstlenen Mevlüt’ün kahkaha dolu hikayesi bu haftanın ilk skeci.

Bir ÇGH klasiğine dönüşen “Açın Kapıyı” skecinin üçüncü serisinde Nejdet, kız isteme, dünürler ve yüzükler başrolde.

Haftanın diğer bir skeci yine bir devam skeci “Mahalle Katkısı”!!! Delikanlılar’ın aşk hayatı çok karışık, olaylar onlardan daha da karışık!

Çocuklarının veli toplantısına giden ailelerin kıyasıya mücadelesi ve toplantının çığırından çıkmasına kahkahalarla güleceksiniz.

Planlar iptal! Sosyal medya düşkünü aile ava giderken avlanacak, ortalık karışacak.

Bir küçük yıldızın doğuş hikayesine hazır olun!

Sevgiliye kalan bir miras, yanlış yapıla bir sürpriz ve kontrolden çıkan olaylar.

Haberin Devamı

Haftanın son skeci yine bir devam skeci… “Ezik Müzikali 2” ile bir okul balosuna gidecek ve ekran başında çok eğleneceksiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMAN