Editörün Seçtikleri Colorista Hair Makeup ile renklerle oyna

Colorista Hair Makeup ile renklerle oyna

12.07.2018 - 16:27 | Son Güncellenme:

Hair Makeup’ı saç boyalarıyla karıştırma, o senin saç makyajın!

Colorista Hair Makeup ile renklerle oyna

Tüm trendleri takip edipuygulamayı seven, gününün rengini saçlarına yansıtan, hissettiği gibi yaşayan genç kızlar pembeden maviye, mordan kırmızıyaColorista Hair Makeup’ın tüm renkleriyle saçlarını istedikleri gibi değiştirme özgürlüğüne kavuşuyorlar.

Haberin Devamı

Genç kızların son yıllarda en çok tercih ettiği saç renklerinikendilerine göre yorumlayıp, kişiselleştirmelerini sağlayan Hair Makeup serisi renkleri denemeyi sevenler için birbirinden farklı alternatifler sunuyor.

Saçların her günü renklenmekte özgür olmalı!

Her gününü farklı yaşamayı seven, yeniliklere açık genç kızlar renkli saç trendini yakalamak için Hair Makeup’ı diledikleri gibi kullanabilirler. Bir gün mavi, bir gün pembe, bir gün unicorn saçlara sahip olmak L’Oréal Paris Colorista serisinden “Hair Makeup”ile çok kolay!

Anında gözle görülür renk sonucu veren ve durulama gerektirmeyen saç makyajı L’Oréal Paris Colorista Hair Makeupsadece ilk şampuanlamaya kadar kalıcı. Farklı renklerin karıştırılabildiği jel formatı ile herkese kendi tarzını ve rengini yaratma imkanısunuyor. Üstelik bulaşmıyor, kolay kuruyorve saçı kurutmuyor!

Haberin Devamı

Anında görülür renk sonucu için koyu renkli saçlılar için 10; açık renkli saçılar için 5 farklı renk seçeneği sunan Hair Makeup ile genç kızlar festival ve yaz ruhunu saçlarına taşıyabilirler!
Hair Makeup ile genç kızlar, gittikleri müzik festivallerinde fark yaratacak, arkadaşlarıyla çıktıkları tatillerde ya da günlük hayatlarında girdikleri her ortamda dikkatleri üzerlerine çekecekler.
L’Oréal Paris Colorista Hair Makeup Önerilen tüketici fiyatı: 30,99 TL

Yazarlar