Ankara Çorum'da Yürüyüş Ve Gösteri Yerlerine Düzenleme

Çorum'da Yürüyüş Ve Gösteri Yerlerine Düzenleme

16.01.2018 - 17:21 | Son Güncellenme:

.

Çorumda Yürüyüş Ve Gösteri Yerlerine Düzenleme

ÇORUM (AA) - Çorum'da yıl içerisinde yapılacak toplantı ile gösteri yürüyüşlerinin yer ve güzergahları ile toplanma ve dağılma yerlerinin belirlendiği bildirildi.

Haberin Devamı

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 6. maddesi ile Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3. maddesi gereğince kent merkezinde 2018 yılında yapılacak toplantı ile gösteri yürüyüşü yer ve güzergahları ile toplanma ve dağılma yerlerinin, Çorum Valiliğinin 15.01.2018 tarihli ve 980 sayılı olurları ile belirlendiği kaydedildi.

Düzenlemeye göre Abide Meydanı, stadyum önü, Saat Kulesi Meydanı ve Düvenci Belde Meydanı olmak üzere 4 farklı toplantı ve gösteri alanı belirlendiği aktarılan açıklamada, toplantı ve gösteri yürüyüşlerini halka duyurmak amacıyla düzenleme kurulu tarafından hazırlanan afiş ve pankartların belediye başkanlıklarınca uygun görülen billboardlar, raket reklam panoları, kule board, otobüs durağı ile belirlenen cadde ve sokaklara asılabileceği belirtildi.