Ebeveyn Çubuk Kedi çocuklarla buluşuyor

Çubuk Kedi çocuklarla buluşuyor

05.12.2017 - 13:54 | Son Güncellenme:

"Çubuk Köpek” serisinin yazarı Tom Watson’ın yepyeni karakteri “Çubuk Kedi” maceralarıyla çocuklarla buluştu.

Çubuk Kedi çocuklarla buluşuyor

Komik ve eğlenceli hikâyeleriyle büyüklerin bile ilgisini çeken, çocukların vazgeçilmezi “Çubuk Köpek”in yazarı Tom Watson’ın yeni karakteri ve onun maceralarıyla dolu kitabı “Çubuk Kedi: İki Kediciğin Hikâyesi” Pena Yayınları tarafından yayımlandı.

Haberin Devamı

Şehrin yüksek binalarından birinde yaşayan “Çubuk Kedi” ile aynı binada başka bir evde yaşayan en yakın arkadaşı Edith’in macerasıyla başlayan “Çubuk Kedi: İki Kediciğin Hikâyesi” serinin ilk kitabı.

Şehirde bir apartmanın 23. katındaki ev arkadaşı Kaz’la yaşayan Çubuk Kedi’nin gününü banyo lavabosu altındaki dolabın deliğinden zorlukla Çubuk Kedi’nin yanına geçen yan evin tombul, kurnaz kedisi Edith’le geçirmesini anlatıyor. Her gün oyun oynayan ve karşı binadaki Bay Müzik'in piyanosunu dinleyen iki arkadaşın günlük rutin eğlenceleri bir gün Bay Müzik'in kollarının piyanosuna sıkışıp kalmasıyla bozuluyor.

Bakalım “Çubuk Kedi” ile Edith, Bay Müzik’e yardım edebilecek mi? Bu macera serinin ilk kitabında çocuklara okurken öğrenmeyi, eğlenmeyi ve kahkaha atmayı vadediyor.

Haberin Devamı

Kitap Hakkında
Çubuk Kedi ve en yakın arkadaşı Edith için yine büyük bir gün. Hazine avına çıkabilirler, şarkılar söyleyebilirler, güvercinleri kovalayabilirler.

Tabii ki ara ara uyuklayabilirler de. Ancak yirmi üçüncü kattaki dairelerinde tehlike de eksik olmaz. Caddede trafik kazası sonrası büyük bir gürültü kopar ve ne yazık ki bu gürültü karşı binadaki Bay Müzik’i çaresiz bir duruma sokar. Yardıma ihtiyacı vardır. Ona yardım edebilecek kimse yoktur. İki kedicik dışında. Çubuk Kedi ve Edith onu kurtarmak için büyük riskler almak zorundadır.

TOM WATSON
Çubuk Köpek maceralarının yazarı ve çizeri olan Tom Watson genç okurlara ücretsiz ya da çok cüzi bedellerle hikâyeler sunan BigDifBooks.com adlı küçük bir internet şirketinin kurucusudur. Şikago’da eşi, bir kızı ve bir oğluyla birlikte yaşayan Tom Watson’ın bir de Shadow isimli köpeği vardır.