Hakkari Çukurca'da Esnaf Toplantısı Düzenlendi

Çukurca'da Esnaf Toplantısı Düzenlendi

20.10.2017 - 15:36 | Son Güncellenme:

.

Çukurcada Esnaf Toplantısı Düzenlendi

HAKKARİ (AA) - Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı İrfan Sarı, Çukurca esnafıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

Şehit Bilal Soy Bilgi Ortaokulu'nun konferans salonunda gerçekleşen toplantıda esnafın ve ilçenin sorunları ile çözüm önerileri konuşuldu.

Sarı, burada yaptığı konuşmada, esnaf ve sanatkarların zorlu bir dönemden geçtiklerini belirtti.

Yaşanılan olumsuz ekonomik koşullarda kendilerine büyük görevler düştüğünü anlatan Sarı, esnaf ve sanatkarların artan ekonomik sorunlarının çözümünün birbirine destek olarak atlatmaktan geçtiğini ifade etti.

Sarı, "Bence mesleki birlik ve dayanışmanın en üst düzeye ulaştırılması gerekiyor. İnşallah sorunların çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız." dedi.

Toplantıya, Hakkari Ticaret İl Müdürü Salih Çiftçi, Hakkari İş Kur İl Müdürü Ahmet Kızılkaya, Hakkari Halk Bankası Müdürü Tahir Şimşek, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fikret Keskin Doğu, Anadolu Kalkınma Ajansı Koordinatörü Hilal Turgay, Hakkari Şoförler Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari İl Milli Eğitim Şube Müdürü Selahattin Yüzgeç, Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcısı Yar. Doç. Dr. Mehmet Dağ, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yardımcısı Nurettin Özcaner, Çukurca Ziraat Bankası Şube Müdürü Emin Ektren, Çukurca VEDAŞ Müdürü Muharrem Kanar, Çukurdca Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mazhar Doğan ve Hakkari Esnaf Sanatkar Odaları Birliği Sicil Müdürü Kerime Duman da katıldı.