Cumartesi Bebek’in yeni Yunan misafiri

Bebek’in yeni Yunan misafiri

05.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Yunan mutfağının ızgara kültüründen etkilenen ve sokak lezzetlerinden oluşan menüsüyle Masabuka, ilk şubesini Bebek’te açtı.

Bebek’in yeni Yunan misafiri

Thassos Adası’nın sevilen sokak lezzetleri arasında yer alan Masabuka, Türkiye’deki ilk şubesini Bebek’te açtı. Menüsünde Yunan mutfağının ızgara kültüründen lezzetlere yer veren mekanda menünün en dikkat çekenleri sosis, köfte souvlaki, mantar şiş ve caciki.

Haberin Devamı

El yapımı özel soslar

Yunan şiş kebabı olarak tarif edebileceğimiz souvlaki’nin çeşitleri de servis ediliyor. Kuzu, tavuk ve mantar souvlaki seçenekleri dışında vejetaryenler için ızgara souvlaki de var. Greek salata ve ızgara kabak da sebzeseverlere önerilerden. Karışık peynir ızgara, peynir kroket ve patlıcan salatası gibi seçenekleri paylaşımlık olarak tercih edebilir; patates kızartması gibi atıştırmalıkları alabilirsiniz. Masabuka özel soslarıyla da öne çıkıyor.

Tüm sosları günlük olarak kendileri hazırlıyorlar. Masabuka sos en çok sevileni; diğer seçenekler ise karışık kokteyl sos, karışık barbekü sos, hardal ve acı soslar. Mekan Etiler ve Bebek semtleri civarına paket servis hizmeti de sunuyor.

Haberin Devamı

Bebek’in yeni Yunan misafiri