Cumartesi Bir festival dolusu mutluluk

Bir festival dolusu mutluluk

02.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Mutlu İnsan Zihin Ruh ve Beden Festivali bu yıl sağlıklı yaşam, tıp, psikoloji ve beden sağlığı alanlarında uzman katılımcıların eşliğinde Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde başlıyor.

Bir festival dolusu mutluluk

Bu yıl beşincisi düzenlenecek “Mutlu İnsan Zihin Beden Ruh ve Beden Festivali” 8 Mart’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. Festival “Mutlu Kadın Mutlu Dünya” paneli ile başlayacak. Panelin sunuculuğunu Mutlu İnsan Platformu kurucusu Gülferi Yıldırım yapacak. Panelistler sağlıklı ve güçlü kadınların toplumları nasıl değiştirdiğini hayat hikayeleri ve profesyonel alandaki başarılarından örneklerle anlatacak. Bu yılki teması “Mutlu Kadın, Mutlu Çocuk, Mutlu Dünya” olan panelin katılımcıları arasında Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, oyuncu Asuman Dabak, fotoğraf sanatçısı Bennu Gerede de yer alıyor.

Haberin Devamı

Sertifika verilecek

Yetişkinler ve çocuklar için üç gün boyunca özel etkinliklerin olacağı festivalde bilim, sanat, spor, kişisel gelişim ve ruhsal gelişim dünyasının önemli isimleri bir araya gelecek. Aralarında Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş ve Sağlıklı Beslenme Uzmanı Taylan Kümeli’nin de olduğu pek çok uzman programlar çerçevesinde katılımcılarla buluşacak. Şebnem Özinal, Dolunay Soysert, Murat Aygen’in de aralarında olduğu isimler festival boyunca ziyaretçilerle bir araya gelecek. “Sanat ve Mutluluk” panelinde ise oyuncu Altan Gördüm ve masalcı yazar Nazlı Çevik Azazi konuşmacı olacak. 8 Mart’ta Bar Psikoloğu olarak tanınan Psikolog Ferhat Aydın’ın “Mutluluk Bulaşıcıdır ve Soğan Kokar” isimli stand-up gösterisi yer alacak. 9 Mart’ta Prof. Dr. Uğur Batı, holistik yaşam ve gastronomi uzmanı Yeşim Kaya ve şarkıcı Cenk Yüksel, kadın erkek ilişkileri ve aşka dair müzikal bir gösteriyle sahne alacak. Nöroloji Uzmanı Timur Yılmaz’ın

Haberin Devamı

9 Mart Cuma sabahı bir çalışması olacak. Bu çalışmada Dr. Yılmaz, Tai-chi’nin atası Qi-Gong egzersizlerinin farkındalığı nasıl artırdığından bahsederken, kendi müziği ile izleyicilere qi-gong dansını yaptıracak.

Festival sonunda katılımcılara Disiplinler Arası Beyin Araştırmaları Derneği tarafından sertifika verilecek.