Cumartesi “Bize öncü olmak yakışır”

“Bize öncü olmak yakışır”

22.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Pera’da açılan KLEIN.garten’ın ekibi “Beyoğlu’nun yeniden yükseleceğine olan inancımızı hiç kaybetmedik. Bu yükselişte öncü olarak cesur bir girişimle diğer marka ve girişimcileri de cesaretlendirmenin bize yakışacağını düşündük” diyor.

“Bize öncü olmak yakışır”

İstanbul gece hayatının son yıllardaki en popüler mekanlarından KLEIN, yazı Bodrum’da Eva Klein, İstanbul’da ise KLEIN.garten olarak geçirmeye başladı bile. Pera’daki eski NuTeras’ın mekanında açılan KLEIN.garten temelde aynı ruhu yaşatıyor olsan da sunduğu yeniliklerle fark yaratıyor. Öncelikle burası haftanın beş günü hizmet veriyor. Akşam 19.00’da kapılarını açıyor. Özellikle çarşamba, perşembe ve pazar günleri günbatımı partisiyle eğlence başlıyor. Cuma ve cumartesi ise günbatımından hemen sonra tempo ve yoğunluk artıyor. KLEIN ekibi, şimdiden İstanbul’un günbatımı partisi olarak bir alışkanlık kazandırmayı başardıklarını söylüyor.
Neden Beyoğlu sorusunu yönelttiğim zaman aldığım yanıt “Bütün ekibimiz Beyoğlu’na çok şey borçlu, hayatımızda ve işimizde ne elde ettiysek, ne öğrendiysek, ne yaşadıysak büyük oranda Beyoğlu sayesinde. Beyoğlu’nun yeniden yükseleceğine olan inancımızı hiç kaybetmedik. Bu yükselişte öncü olarak, cesur bir girişimle diğer marka ve girişimcileri de yeniden cesaretlendirmenin bize yakışacağını düşündük” oluyor.
Lezzetli sandviç ve suşiler
Mekanda Gangon Mutfak tarafından bao olarak adlandırılan lezzetli minyatür sıcak sandviç çeşitleri sunuluyor. Naomi Sushi&Bar ise suşi menüsünden özel bir seçki hazırlayarak servis ediyor. Bu sayede misafirler erken geldiğinde geceye aralıksız devam edebiliyor ya da gece içinde atıştırma ihtiyaçlarını giderebiliyor. Bir diğer yenilik ise kokteyl çeşitliliğinin artmış olması...
Müzikal açıdan ise garten, KLEIN ve Flamme çizgilerinin arasında; açık havaya, yaz mevsimine daha uygun bir ritim ve tınıya sahip. Eylül sonuna kadar performans sergileyecekler arasında Lee Burridge, Britta Arnold, Thomash (Voodoohop), KMLN, Nico Stojan, Unders, Lost Desert, LUM, Birds of Mind, Atish, Concret, Jacob Groening, Noema, Geju, Maga, Rainer Trüby, Canson, Robert Mose gibi isimleri saymak mümkün.
Peki Bodrum ile İstanbul’daki yazlık mekanların farkı ne? Yanıtları şöyle: “Bodrum’da Ibiza ve Mikonos’la yarışan güçlü bir yabancı sanatçı programı hazırladık. Kısa sürede Bodrumluların ve Bodrum tutkunlarının sahip çıktığı bir müdavim mekanı haline geldik. Genel olarak konsept ve bakış açısı konularında mekanlarımız arasında bir fark yok.”