Cumartesi Bu hafta ne var ne yok?

Bu hafta ne var ne yok?

05.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

“WALKING Dead”in yedinci sezonu acılı ve şoke edici bir bölümle başladı. Negan’ın hikayeye katılmasıyla beraber Rick Grimes ve ekibinin hayatında büyük kırılmalar yaşandı, ilerleyen bölümlerde daha da fazlası yaşanacak

Bu hafta ne var ne yok

Televizyonda N’oluyo

Haberin Devamı

Çarpıcı bir sezon

“WALKING Dead”in yedinci sezonu acılı ve şoke edici bir bölümle başladı. Negan’ın hikayeye katılmasıyla beraber Rick Grimes ve ekibinin hayatında büyük kırılmalar yaşandı, ilerleyen bölümlerde daha da fazlası yaşanacak. Yönetmen ve yapımcıların söylediğine göre “Karanlık, acımasız ve ağzımızı açık bırakacak sahnelerle dolu bir sezon” bizi bekliyor. Ultra kötü bir adamı canlandırsa da yeteneğine bayıldığımız Jeffrey Dean Morgan’ın neler yapacağını ve hikayesinin nereye gideceğini merak ediyoruz. FX ve Turkcell TV’den takip edebileceğimiz dizinin bu sezonu kolay kolay unutulmayacak gibi.

Etkileyici bir dizi

Bu hafta ne var ne yok

Eğer “Walking Dead”, “American Horror Story” ve “Supernatural” bir kapta eridi ve karşınıza “Glitch” çıktı desek ne dersiniz? Avustralya yapımı, kendine ait bir anlatımı olan dizi “Benim izlediğim şeyde kesin acayip bir hikaye olmalı!” diyenlerin seveceği bir iş. Altı bölümle elinde ne var ne yoksa anlatan “Glitch”in IMDb puanı 7.7, kullanıcılar “İzledikçe seveceğiniz bir dizi, hikayesi sizi etkisi altına alabilir” demişler. Diziyi Netflix’ten takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

BUGÜN

Sevgi dolu müzikal

Müjdat Gezen ve Ayşen Gruda’nın başrolünde olduğu, “Sevgi Müzikali” saat 20.30’da Kadıköy’deki Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda. Biletler 67 lira.

Dağıstanlı besteci, aranjör, kemençe ve bağlama üstadı Mark Eliyahu, saat 21.00’de Zorlu PSM’de. Biletler 45 ila 100 lira.

Antonio Vivaldi’nin eserlerine çağdaş bir yorum ve enerji getiren “Vivaldianno City of Mirrors” saat 21.00’de Ataşehir’deki Ülker Sports Arena’da. Biletler 67.5 ila 321.5 lira.

Fatma Turgut solo performansıyla saat 22.00’de Taksim’deki Jolly Joker İstanbul’da. Biletler 45 ve 113 lira.

Trump AVM’deki KidzMondo’da 5-12 yaşa yönelik, MEB onaylı, kodlamadan robot tasarıma birçok eğitimin verildiği “Bilişim Teknolojileri Eğitimi” başladı. Üç hafta sonu süren bir kurun fiyatı 489 lira.

YARIN

İki ünlü gitarist sahnede

Veteran bas gitarist Stu Hamm ve ünlü gitarist Greg Howe, saat 21.00’de Şişhane’deki Salon İKSV’de aynı sahnede. Biletler 45 ve 67.5 lira.

Haberin Devamı

Bollywood İstanbul Etkinlikleri’nin düzenlediği “Indian Wedding Party”de Hint müziği eşliğinde danslar, standlar ve yemekler olacak. Grand Star Hotel Bosphorus’taki etkinlikte hediye çekilişleri ve sürprizler de gerçekleşecek. Kapı girişi 35 TL.

Eski Büyükdere İskelesi’ndeki Ma-i Cafe’de, saat 11.00-13.00 arasında yöresel lezzetler ve kuru meyve çeşitlerinin de olduğu serpme kahvaltı var. Şehnaz Sam’ın müzikleriyle eşlik edeceği etkinlik kişi başı 35 lira.

Ayça Varlıer’in oynadığı Tiyatrokare’nin müzikal oyunu “Fosforlu” saat 16.00’da Profilo Kültür Merkezi’nde. Biletler 47.5 ve 67.5 lira.?

GÖSTERİ

Ayça Şen “Tasfiye Nedeniyle Zararına” isimli gösterisiyle çarşamba saat 20.00’de BKM Mutfak Sahne’de. Biletler 56 lira.

GASTRONOMİ

Kitchen Creates usulü analı kızlı çorba, portakallı sakızlı karnabahar çorbası ve tavuklu pancarlı kış çorbasının yapılacağı “Çorbalar” atölyesi salı saat 16.00’da Bostancı’daki Kitchen Creates’te. Biletler 120 lira.?

TİYATRO

Mert Fırat’ın oynadığı “Bütün Çılgınlar Sever Beni” pazartesi saat 20.30’da Zorlu PSM’de. Biletler 35 ve 50 lira.

Haberin Devamı

Bülent Emin Yarar’ın yönettiği, Cem Uslu’nun başrolünde olduğu “Macbeth” pazartesi saat 20.30’da Kozyatağı Kültür Merkezi’nde. Biletler 46 ve 56 lira.

Tuğrul Tülek’in yönettiği “Nereye Gitti Bütün Çiçekler” salı saat 20.30’da Garajistanbul’da. Biletler 25 ve 45 lira.

Demet Evgar, Binnur Kaya ve Esra Dermancıoğlu’nun oynadığı “Kozalar” salı 20.30’da Zorlu PSM’de. Biletler 30 ve 55 lira.

Tiyatroadam’ın yeni oyunu, Nâzım Hikmet’in eseri “İvan İvanoviç Var mıydı, Yok muydu?” çarşamba saat 20.30’da Ortaköy Afife Jale Sahnesi’nde. Biletler 35 ve 45 lira.

İlker Başbuğ’un kendi kitabı “21. Yüzyılın En Büyük Lideri Atatürk”ten yola çıkıp yazdığı “Mucize”, perşembe 20.30’da CKM’de. Biletler 36 ve 56 lira.

KONSER

Bu hafta ne var ne yok

Sekiz sanatçıdan oluşan SFJAZZ Collective, özel bir Miles Davis repertuvarı sunacağı konseriyle 4. Levent’teki İş Sanat Kültür Merkezi’nde. Konser pazartesi saat 20.30’da, biletler 35 ila 72.5 lira.

Haberin Devamı

Son yılların sevilen gruplarından TNK, çarşamba saat 22.00’de Kadıköy’deki Dorock XL sahnesinde. Biletler 33 lira.

Pink Floyd’un şarkılarından oluşturdukları repertuarlarıyla grup Absence, çarşamba Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde. Saat 22.30’daki konserin biletleri 28.5 lira.

Ünlü Fin caz müzisyenleri, trompetçi Verneri Pohjola ve piyanist Aki Rissanen çarşamba saat 20.00’de Taksim’deki Akbank Sanat’ta. Biletler 13 ve 23 lira.

Bülent Ortaçgil perşembe saat 22.00’de Babylon Bomonti’de. Biletler 61.75 lira.

Kendine has ve eğlenceli pop müzik grubu Flört, perşembe saat 22.00’de KadıköySahne’de. Biletler 39.5 lira.

Alternatif müziğin sevilen ismi Can Bonomo, cuma saat 20.00’de IF Performance Hall Ataşehir’de. Biletler 49.5 lira.

Emel Sayın, cuma saat 20.00’de Harbiye CRR Konser Salonu’nda müzikseverlere buluşuyor. Biletler 13.5 ile 53.5 lira arasında.