Cumartesi Çocuklar için...

Çocuklar için...

04.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galleria Çocuk Sahnesi’nde bugün bir kız çocuğunun sihirlerle dolu Oz Ülkesi’ne yaptığı heyecanlı ve eğlenceli yolculuğu anlatan “Oz Büyücüsü” oyunu sahnelenecek.

Çocuklar için...

Sihir ve heyecan dolu yolculuk

Haberin Devamı

Galleria Çocuk Sahnesi’nde bugün bir kız çocuğunun sihirlerle dolu Oz Ülkesi’ne yaptığı heyecanlı ve eğlenceli yolculuğu anlatan
“Oz Büyücüsü” oyunu sahnelenecek. Saat 16.00’da başlayacak oyun ücretsiz.

Hayvanlarla dolu müzikal
Sevimli kümes hayvanlarının, çiftliği satın alan yeni sahipleriyle yaşadıkları maceraları anlatan “Bir Kümes Müzikali” saat 13.00’te Barış Manço Kültür Merkezi’nde. Biletler 25 TL.

Mevsimleri birleştiren oyun
Çocuklara bir odada dört mevsimi yaşatan ve öğreten “Odada Dört Mevsim” yarın 13.00’te Beşiktaş Kültür Merkezi’nde. Biletler 21 TL.

Tahta kuklanın hikayesi

Tiyatro Mie marangoz Gepetto Usta’nın tahtadan yaptığı ve sonradan canlanan; yalan söylediği zamanlarda burnu uzayan kukla Pinokyo’nun hikayesinin anlatıldığı çocuk oyunu “Pinokyo” yarın 15.00’te Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde sahnelenecek.
Biletler 15 TL.

Haberin Devamı

İnternette anne-çocuk dergisi
Dijital yayın yapan ve alışverişten oyuna pek çok detayı annelerle paylaşan Kids&Gourmet’nin ocak sayısı çıktı. Mobil dergiyi www.dijimecmua.com ile www.dmags.com internet sitelerinden okuyabilirsiniz.

Kitap

Üstün yetenekler
Üstün yetenekli çocukların özelliklerini ve ihtiyaçlarını ele alan; Dr. Faruk Levent’in yazdığı “Üstün Yetenekli Çocukları Anlamak” kitabı Nobel Yayınları’ndan çıktı. Fiyatı 14 TL.

FARKLI BİR HAYATA DOĞRU
Bir kadının anne olma olgusunu röportajlarla anlatan Daniel N. Stem, Nadia Bruschweiler-Stern ve Alison Freeland’in
“Bir Annenin Doğuşu” adlı kitabı İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları’ndan çıktı. Fiyatı 18.75 TL.

Alışveriş

Ergonomik ve rahat
Çilek mobilya çocukların yanlış oturma alışkanlıklarını önlemek için ergonomik özelliklere sahip, ayarlanabilir çalışma masası ve dik oturmayı sağlayan renkli sandalyeler üretti. Sandalyenin fiyatı 349 TL.

Üç boyutlu önlükler
Tonbebe kız çocukları için kurdeleli, inci kolyeli; erkekler içinse pilot, polis temalı ve smokinli üç boyutlu önlükler tasarlıyor. Fiyatı 25 TL.

ATÖLYE

İki farklı okuma atölyesi
* Trump Alışveriş Merkezi’nde yarın 14.00’te 7-14 yaş arası çocuklara yaratıcı öykü okuma ve drama atölyesi düzenlenecek. Etkinlik ücretsiz.
* Kids Nook Çocuk Kitabevi ve Masal Akademi’de bugün 13.00’te oyuncu Beste Bereket 6-12 yaş arası çocuklara Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalını anlatacak. Atölyenin fiyatı 50 TL.