Cumartesi En moda En yeni

En moda En yeni

25.07.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Son moda kıyafetlerin yanı sıra, son moda eğlenceler de burada...

En moda En yeni

Her vücut tipine göre
Calvin Klein’ın 2009 yaz koleksiyonunda bulunan jean pantolonlar düşük bel, yüksek bel, boru paça ve bol kesim gibi çeşitleriyle her vücut tipine hitap ediyor.

Haberin Devamı

Hem rahat hem canlı
Nike’ın  sporcuların performanslarını artırmayı vaat eden ayakkabısı Nike Zoom Trainer Essential canlı renkleriyle de dikkat çekiyor.

Bilekler renklendi
Timex Saatleri’nin yeni serisi, T Series Chronograph mavi, turuncu ve kırmızı kayışları ve modern dizaynıyla dikkat çekiyor.

“Şehir” yenilendi
E-kolay’ın “Nerede ne yenir, hangi konser ne zaman, tatilde nerelere gidilir?” gibi sorulara cevap veren internet sitesi sehir.ekolay.net yenilendi.

Harry Potter kıyafetleri
Sınırlı sayıda üretilen Harry Potter çocuk giyim koleksiyonu sadece Boyner mağazalarında satılıyor. Üstelik ürün satın alan herkese Harry Potter çıkartma albümü de hediye.

Mutfak öğrencileri
Bilgi Üniversitesi ve Istanbul Culinary Institute işbirliği ile hazırlanan Chefschool isimli uygulamalı mutfak eğitimi sertifika programına başvurmak için son iki gün.

Haberin Devamı

MEKANLAR
* Reina’daki İtalyan restoranı Bice Ristorante yaz için kokteyl mönüsü hazırladı.
* Dünyada 96 noktada hizmet veren Alman restoran zinciri Wienerwald ilk şubesini Ataşehir’de açtı. 
* Tepebaşı’ndaki Thai restoranı ÇOKÇOK’un yaz mönüsünde bulunan acılı ve baharatlı dondurmalar farklı tatlardan hoşlananlar için ideal.

İÇKİ RAFI
* Konyak markası Hennessy’nin iki çeşidi Hennessy Paradis ve Hennessy Richard Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Hennessy Paradis 130 yıl, Hennessy Richard ise 200 yıl meşe fıçılarda yaşlandırılıyor.
* Binboa’nın Bodrum mandalinası aromalı votkası Binboa Satsuma, San Francisco World Spirits Competition’da 2009’un en iyi aromalı votkası seçildi.