Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

08.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlü moda tasarımcılarının online alışveriş sitelerine özel tasarladıkları koleksiyonlara bir yenisi daha ekleniyor.

En moda en yeni

İnternete özel Dice Kayek tasarımları

Daha önce Zeynep Tosun’la işbirliği yapan enmoda.com’un yeni sürprizi dünyaca ünlü Türk moda markası Dice Kayek. Markanın kurucuları ve tasarımcıları Ayşe, Ece Ege tarafından enmoda.com’a özel tasarlanan koleksiyonda; gündüz işe akşam da davetlere giderken giyilebilecek feminen elbiselerin yanı sıra yün kalem etekler, sigaret pantolonlar ve ipek kaşmir bluzlar yer alıyor. Pazartesi satışa çıkacak koleksiyonda tasarımcıların imzası haline gelen balon etekler, ipek astarlar ve sezonun öne çıkan trendi işlemeli yakaları da bulmak mümkün.
Ünlü moda tasarımcılarının
online alışveriş sitelerine özel tasarladıkları koleksiyonlara bir yenisi daha ekleniyor. Daha önce Zeynep Tosun’la işbirliği yapan enmoda.com’un yeni sürprizi dünyaca ünlü Türk moda markası Dice Kayek. Markanın kurucuları ve tasarımcıları Ayşe, Ece Ege tarafından enmoda.com’a özel tasarlanan koleksiyonda; gündüz işe akşam da davetlere giderken giyilebilecek feminen elbiselerin yanı sıra yün kalem etekler, sigaret pantolonlar ve ipek kaşmir bluzlar yer alıyor. Pazartesi satışa çıkacak koleksiyonda tasarımcıların imzası haline gelen balon etekler, ipek astarlar
ve sezonun öne çıkan
trendi işlemeli yakaları da bulmak mümkün.

En moda en yeni

20. yıla özel koleksiyon
Lüks erkek giyim markası Ermenegildo Zegna Türkiye’deki 20’nci yılını sınırlı sayıda üretilen parçalaradan oluşan özel bir koleksiyonla kutluyor. Koleksiyonda pembe altın kol düğmesi, Fransız buzağı derisinden ayakkabı gibi parçalar yer alıyor.

Vahşi doğa ellerimizde
Roberto Coin vahşi doğadan ilham aldığı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Damas mağazalarında bulabileceğiniz kobra yüzüğün fiyatı 14.100 TL.

Eskisinden daha yoğun
Burberry Body Intense orijinal kokunun daha yoğun versiyonu. Şeftali ve sandal ağacı aromalı parfümün 60 ml’lik şişesinin fiyatı 176 TL.

En moda en yeni

Haberin Devamı


Çiçekler ayağımıza indi
Elle sonbahar-kış koleksiyonunu City Forest temasıyla ormanın renklerini şehre taşıyor. Kızıl ve kahve tonları ile yeşil ve mavinin buluştuğu ayakkabılarda ahşap kullanımı dikkat çekiyor. Çiçekli bot 279 TL.
Elle sonbahar-kış koleksiyonunu City Forest temasıyla ormanın renklerini şehre taşıyor. Kızıl ve kahve tonları ile yeşil ve mavinin buluştuğu ayakkabılarda ahşap kullanımı dikkat çekiyor. Çiçekli bot 279 TL

En moda en yeni

Kemik çerçeveler
Chloè yeni sezon gözlük koleksiyonunda büyük, kemik çerçeveli gözlükler yer alıyor. Favori renkler ise bej, devetüyü ve somon. Dore detaylı gözlük 988 TL.

Eskitilmiş kanvas çantalar
Diesel‘in yeni koleksiyonunda öne çıkan parçalarından biri de çantalar. Taşlanmış jean, kanvas ve el yapımı eskitilmiş deri gibi materyallerden hazırlanmış çantalardan önce çıkan model Divina’nın fiyatı 925 TL.

Yeni şube Göktürk’e
Suda Kebap şef Mehmet Yoğunburç tarafından hazırlanan Antep yöresi ağırlıklı menüsü ile üçüncü şubesini Göktürk’te açtı.

Makaroncunun reçeli
Makaronlarıyla ünlü Ladurèe şimdi de reçelleriyle iddialı. Özel kutularda satılan, gerçek meyvelerden yapılmış az şekerli, bol mevyeli reçellerin fiyatı 30 TL.


Gerçek hayat hikayeleri
50 yıllık kariyeri boyunca birçok ödül kazanan Faruk Geç‘in “Gerçek Hayatlar Hikayeleri” serisinin ilk dört kitabı çıktı. Faruk Geç’in yazıp resimlediği kitapların fiyatı 20 TL.

RAFLAR

* Ülker Golf Maxima mevyeli pasta sevenler için ahududu-vanilya çeşidiyle donurma ve pastayı bir araya getiriyor. Fiyatı 5.49 TL.
* Doluca şarapların Tuğra serisi değişen yüzü ve seriye yeni eklenen Boğazkere üzümü ile satışa sunuluyor.
* Carte d’Or yeni pratik tatlı karışımı yoğun çikolatalı Fondan sonbahar depresyonuna iyi gelebilir. Fiyatı 9.95 TL.