Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

11.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mavi yeni sezon koleksiyonundan 14 Şubat’a kadar Kartuş kartla yapacağınız bir kadın bir erkek jean alışverişinizde yüzde 20 indirim uygulanıyor.

En moda en yeni

Sevgililer Günü’ne 3 gün kaldı

Haberin Devamı

Hem kendinize hem sevgiliye
Mavi yeni sezon koleksiyonundan 14 Şubat’a kadar Kartuş kartla yapacağınız bir kadın bir erkek jean alışverişinizde yüzde
20 indirim uygulanıyor. Sevgilinize hediye alırken kendinizi de aradan çıkarabilirsiniz.

“Aşk nedir” diye soranlara
Mira Şeniz Erten konunun uzmanı 12 kişiyle yaptığı söyleşiler ve bu söyleşilerden yola çıkarak yazdığı romandan oluşan kitabından “Aşk nedir?” sorusunun cevabını arıyor. Butik Yayıncılık’tan çıkan kitabın fiyatı 22 TL.

En moda en yeni

Aşk zamanı
Ice-Watch Sevgililer Günü’ne özel modeli Ice-Love’ın içinde kalp deseni olan iki farkı boyda kadran alternetifi var. Küçük 249 TL, büyük 279 TL.

Farklı seçenekler tek mağaza
Mudo City mağazalarında giysiden ev dekorasyonuna birçok farklı hediye alternatifini tek çatı altında bulabilirsiniz. Cam vazolu gül
99.50 TL.

Haberin Devamı

En moda en yeni

Parfüm armağan edin
* Lanvin’in erkek kokusu Avant Garde karabiber ve lavanta aromaları öne çıkıyor. Takım elbiseden esinlenerek yaratılan şişesinin 100 ml.’si 179 TL.
* Mandalina, yasemin ve vanilya aromalı Diesel’in kadın kokusu Loverdose kalp şişesiyle günün anlam ve önemi için ideal parkümlerden. Fiyatı 189 TL.

Her güne yeni saat
TechnoMarine saatlerin yeni modeli Cruise Original rengarenk kayışlarıyla dikkat çekiyor. Kolayca değişebilen bu kayışlar sayesinde sevgiliniz her gün farklı renkte bir saat takabilir.

Kalbinizin sesi
Karınca’dan alabileceğiniz bu kırmızı kalbe mesajınızı kaydedebilir, sevgilinize kendi sesinizle kalbinizden gelen sözleri söyleyebilirsiniz.

En moda en yeni

Timsah ve kedi bir arada
Fransız markası The Cool Cats ile Lacoste’un dinamik koleksiyonu L!VE işbirliğinden doğan dokuz parçalık kolesiyonda iki markanın sembolleri kedi ve timsah bir arada kullanılıyor. Kazak 495 TL.

En moda en yeni

Özel kutusunda
Emporio Armani’nin bu özel gün için özel kutularında kadın ve erkek iç giyim seçenekleri sunuyor. Taş ve dantel detaylı külot 64.60, 2’li boxer 143.65 TL.

En tatlı çikolatalar
* BonnyFood’un çikolata, kurabiye ve keklerden oluşan lezzet buketleri sevgilisine çiçek almaktan sıkılanlar için farklı bir alternatif. 39 TL’den başlayan fiyatlarla bonnyfood.com.tr adresinden sipariş verebilirsiniz.
* Beymen Sevgililer Günü’ne özel kalp şeklindeki çikolataların kırmızı meyveli, zencefilli ve limonlu, türk kahveli gibi çeşitleri bulunuyor. Kırmızı kutusunda satılan çikolatalar 49 TL.

Haberin Devamı

Aşk sofraları için
Porland Sevgililer Günü koleksiyonunda Kaya ve Maya çiftinin aşk hikayelerinin anlatıldığı fincan, salata tabağı, şekerlik gibi parçalar bulunuyor. Fincan takımı 30 TL.

En moda en yeni

Beyaz eşyalar da kırmızı
Arçelik kurutma makinası birçok farklı program özelliğiyle çamaşırlarınızı yıpratmadan kurutuyor. Kırmızı rengiyle sevgilisinin hayatını kolaylaştırmak isteyenler için de Sevgililer Günü hediyesi olarak düşünülebilir. Fiyatı 1899 TL.