Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

29.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Rengarenk elbiseler - H&M yılbaşı gecesi için birçok renkte ve modelde elbise tasarlamış. Elbiselerin fiyatları 34.95 TL’den başlıyor.

En moda en yeni

Lame ve siyahın birlikteliği
Aksesuar markası Pieces’ın yeni yıl koleksiyonundaki çantalar ve aksesuarlarda ağırlıklı olarak lame ve siyah renk kullanılmış. Kolyenin fiyatı 24.95 TL.

Haberin Devamı

Biberli kokular
l Tom Ford hem kadınların hem de erkeklerin kullanabileceği Private Blend parfüm serisini yarattı. Seri 11 farklı parfümden oluşuyor.
l Victor Rolf Spicebomb erkek parfümü bergamut, greyfurt, pembe biber ve safran kullanılarak hazırlandı. 135 TL
l Kenzo Madly Kenzo’yu hazırladı. İçeriğinde portakal çiçeği, kırmızı biber, kediotu çiçeği, tütsü ve vanilya var. 199 TL

Canlı renkler
Tommy Hilfiger kış için “Snow Chic” koleksiyonunu hazırladı. Koleksiyonda canlı renkler ve kaz tüyü montlar bulunuyor.

“Yaşsız ve zamansız”
Silk&Cashmere’in “Yaşsız ve Zamansız” adıyla satışa sunduğu kış koleksiyonunda kaşmir kazaklar, kürk detaylı atkı, bere ve eldivenler dikkat çekiyor.

Ponponlu bereler
Killy soğuk kış günleri için yün, ponponlu bereler hazırladı. 199.90 TL

Haberin Devamı

McQueen tasarımı
Alexander McQueen Puma için siyah deriden, tabanı beyaz bir ayakkabı tasarladı. Fiyatı 310 TL.

Ekosenin dönüşü
Ekose yeni sezonun en dikkat çeken desenlerinden biri. Bir çok marka ekoseyi yeni sezon ürünlerinde kullanmış. DKNY ve Topman da bu markalardan bazıları. Gömlekler düz renk pantolonlarla kullanılabiliyor.

Yeni yılda spora devam
Reebok yeni yılda sporu hayatına katmak isteyenler için her türlü ihtiyaca yönelik, canlı renklerde ürünler tasarladı. Yeleğin fiyatı 145 TL.

Yumuşak görünüm için...

YSL yılbaşı makyajı için iki ürün öneriyor. Le Teint Touche Eclat fondötenle temiz ve ışıltılı bir görünüm yaratarak makyajın temelini atabilirsiniz. Şeftali ve pembe tonlarını ön plana çıkaran Blush Radiance ile de yumuşak bir görünüm mümkün.

RAFLARDAN

l Pınar, çikolata ve peyniri bir araya getirerek çocuklara peyniri sevdirmeyi hedeflemiş. Çikolatalı Pınar Beyaz’ın fiyatı 5 TL.

l Lipton’un erik-tarçınlı ve elma çaylarına, meyve ve çeşitli baharatlar eklenerek kokteyller hazırlanabiliyor. Farklı tatlar denemek isteyenler için... Çayların fiyatı 3.24 TL.