Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

14.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Quantum 2014 serisinin kadınlara özel Impulse koleksiyonu satışa sunuldu.

En moda en yeni

Işıltılı saatler
Quantum 2014 serisinin kadınlara özel Impulse koleksiyonu satışa sunuldu. Lacivert, kahverengi gibi klasik renklerin kullanıldığı koleksiyonda Swarovski taşlar da ön planda. Saatlerin fiyatı 368-538 TL arasında.

Haberin Devamı

Eylül kampanyası
Watsons mağazalarından eylül ayı boyunca yapacağınız her 30 TL’lik alışverişinizde cildi temizlemeye yarayan yüz saunası ya da Miine ışıklı makyaj aynası 39.90 yerine 19.90 TL.

Yepyeni bir koleksiyon
Tasarımcı Jeremy Scott, Adidas Originals için
2013-2014 sonbahar/kış sezonuna özel koleksiyon hazırladı. Üniseks tekstil ve ayakkabı koleksiyonunda parlak baskılar ve neon renklerin yanı sıra metalik detaylar göze çarpıyor. Ayakkabıların fiyatı 186 TL.

Bu terlikler yine çok moda
Terlik markası Birkenstock yeni bir trendle geliyor. Johnny Depp, Kate Moss gibi ünlülerin sonbaharda çorapla giydiği terlikler bu sezonda da
çok tercih edilecek. Kırmızı terliklerin fiyatı 279 TL.

Haberin Devamı

El dikimi çantalar
Aker, 2013-2014 sezonu için İtalya’dan özel olarak getirilen leopar derileriyle el dikimi çantalar tasarlıyor. Çantanın fiyatı 299 TL.

Saçlarda sonbahar bakımı
Toni&Guy sonbaharda saç bakımı için yeni seri hazırladı. Serideki bukle belirginleştirici sprey saçlarda doğal bir görünüm oluştururken orta tutuşlu saç spreyi buklelerin gün boyu kalıcılığını sağlıyor. Parlaklık verici serum ise saçların ışıltısını yoğunlaştırıyor. Serumun fiyatı 40 TL.

Bahçede caz akşamları

The Istanbul Edition’ın girişindeki Gold Bar kapalı bahçesi ve akşamları caz dinletileriyle güzel bir sonbahar akşamı sunuyor. Barda Detox Cooler, Rainy Mood, Citroose gibi kokteylleri de tadabilirsiniz.

Telefonla helikopter uçurun

Xapptoys sadece akıllı telefonlara takılan, uzaktan kumandayla kontrol edebilme ve USB şarj özellikleri de bulunan appCopter adlı oyuncak helikopteri Türkiye’ye getirdi. Fiyatı 119.90 TL.

RAFLARDAN

* Sensodyne Pronamel diş macunu, diş minesini asitli yiyecek ve içeceklerden korumaya yardımcı oluyor. Fiyatı 12 TL.
* Pantene Pro-V serisi doğal sentez yağlarla saça hem terapi yapıyor hem de onarım sağlıyor. Argan yağının fiyatı 13.90 TL.
* Beta Tea Earl Grey karton ve metal ambalajlarda satılıyor. Çayı demlik ya da poşet seçenekleriyle bulabilirsiniz. 250 gram çayın fiyatı 13 TL.
* Ülker taze bisküvi üzerine yoğun krema ve sütlü çikolata ile yeni Dore’yi hazırladı. Paket fiyatı 1.35 TL.
* Fa Power Sporty Fresh 72 saate kadar koruma sağlayarak terlemeyi önlüyor. Roll-on’un fiyatı 5.90 TL.