Cumartesi En moda, en yeni

En moda, en yeni

02.11.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Machka 90’ların retro tasarımlarıyla oluşturduğu yeni sonbahar-kış ürünlerinde “Uğurlu Hafta Sonu” temasıyla bugün ve yarın yüzde 50 indirim uyguluyor.

En moda, en yeni


Düğmeli ceketin fiyatı 1350, eteğin fiyatı 455 TL.

Haberin Devamı

Cildinize sonbahar bakımı
- Caudalie Merlot, Cabarnet ve Sauvignon üzümlerinden el kremi hazırladı. Fiyatı 13 TL.
- Max Factor Wild koleksiyonunda sonbahar tonlarını kullandı. Maskara 39.90, far
39.90, kalem 32 TL.

Toprak renkleri
Pierre Cardin yeni kış koleksiyonunda toprak renklerine ağırlık verdi. Koleksiyonda yelekli takımlardan şal yaka trikolara kadar pek çok seçenek var. Gri ve kahverengi ceketin fiyatı 500 TL.

Mimar Sinan koleksiyonu
Atasay Myras “Bir Devrin Mirası: Mimar Sinan” adıyla yarattığı yeni yüzük koleksiyonunda Osmanlı çizgilerini petrol yeşili ve altınla birleştirdi. Fiyatı 1720 TL.

Hoş ve sportif görünüm

Batik Sport Deluxe’ün kış koleksiyonunda hem spor hem de dikkat çekici parçalar var. Saks mavisinin ağırlıkta olduğu koleksiyonda kalem etekler, paltolar, bol bluz ve gömlekler
ön planda.

Haberin Devamı

Yeni saatler
-Swiss Military Hanowa, 50’nci yılına özel tasarlanan sportif saatleri beğeniye sundu. Saatin fiyatı 499 TL.

- i-watch yeni saat serisinin kadranında eğlenceli kurukafa temaları kullandı. Kahverengi, yeşil ve kırmızı tonlardaki saatlerin fiyatı 378 TL.

Renkli ayaklar

- İnci sonbahar-kış koleksiyonunda deriyi Gamze Saraçoğlu’nun renkli tasarımlarıyla birleştirdi.
Pembe ayakkabının fiyatı 495 TL.
- Pixy yeni çizme koleksiyonunda turuncu, yeşil gibi canlı renkleri kullandı. Çizmenin fiyatı 159 TL.

Tasarım ev aletleri
Hotpoint’in üstün performanslı yeni küçük ev aletleri serisi dünyaca ünlü tasarımcı Makio Hasuike’nin imzasını taşıyor. Yeni nesil katı meyve sıkacağının fiyatı 379 TL.

Geleneksel lezzete farklı yorum
Cocoas Chocolat İstanbul geleneksel tatlarımızdan lokuma karadut ve bitter çikolata ile farklı bir yorum kattı. Lokumun 500 gram fiyatı 69 TL.

RAFLARDAN

Cook kolay kullanım sağlayan, el kesmeyen
ve streç filmin ucunun kaçmasını engelleyen yeni Cook Bas ve Kes streç filmi üretti. 300 metre uzunluğundaki streç filmin fiyatı 29 TL.

Pınar Su Mevsim Konseptli Cam Şişe Serisi ile “Yılın En İyi Ürünü Ödülü”nün sahibi oldu. 0.75 litre cam şişenin fiyatı 2.25 lira.

Milka yeni baloncuk görünümlü çikolata Milka Bubbly’i üretti. Sütlü, bademli ve beyaz çikolatalı çeşitleri bulunan Bubbly’nin fiyatı 2.15 TL.

Koska “Süper İkili” adıyla tahin ile pekmezi bu kez cam kavanozda bir araya getirdi. 350 gramlık kavanozun fiyatı 5.49 TL.