Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

23.08.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

İndirim takipçilerine...

En moda en yeni

Deborah’nın hem cilde renk katan hem de doğal görünmesine yardımcı olan Hi-Tech allıklarında ay sonuna kadar yüzde 30 indirim fırsatı var.

Lazzoni “çok al az öde” kampanyasıyla yapacağınız
her 10 bin liralık mobilya alışverişinde farklı indirim fırsatları sunuyor.

BrandZoo’nun babetten güneş gözlüğüne, desenli eteklerden pantolonlara uzanan tasarımlarında yüzde 60’a varan indirim uygulanıyor.

Lufian’ın gömlek, ayakkabı, pantolon gibi ürünlerden oluşan yaz koleksiyonunda yüzde 50 indirim var.

Haberin Devamı

Baskılı tasarımlar
Topman’in sokak modasından ilham alarak tasarladığı sonbahar koleksiyonunda battal boy sweat’ler ve pantolonlar ile karışık renkli baskıların kullanıldığı tişörtler, şapkalar var. Şapkanın fiyatı 60 TL.

Spor meraklılarına
Reebok koşu sırasında tabanın ayakla beraber esnemesini ve ayağın hava almasını sağlayan Zquick Electrify koşu ayakkabısını tasarladı. Fiyatı 211 TL.

En moda en yeni

Kulaklıklara iki yeni model

Bang&Olufsen aşınmaya karşı dayanıklı deri kaplı, kulaklık üzeri denetim bölgesi ve mikrofon özelliklerine sahip B&G Play H6 kulaklığı tasarladı. Kırmızı, kestane ve koyu mavi rengi olan kulaklıkların fiyatı 450 avro.

Jabra Sport Wireless+ sporcular için idman sırasında rahatça kullanılabilen, darbe ve baskılara karşı dayanıklı, kablosuz kulaklık tasarladı. Fiyatı 390 TL.

Haberin Devamı

Raflardan

Pınar’ın “Keyif” serisinde hellim, örgü, tel, çedar ve dil peyniri var. 200 gramlık dilim çedarın fiyatı 9 TL.

Doğadan antioksidan etkili, meyveli bitkisel soğuk çaylar hazırladı. 250 ml’lik armutlu beyaz çayın fiyatı 2 TL.

Activia’dan çilek-kivi ve şeftali-tahıl seçenekleri olan yeni yoğurtlu içecek... Fiyatı 3.50 TL.

Otelde sokak lezzetleri
Pera Palace Hotel JumeIrah, Beyoğlu ve Karaköy’ün klasikleşen sokak lezzetlerini hem ana menüsüne hem de oda servisine taşıdı. Eylül sonuna kadar Orrient Terrace’ta servis edilecek menüde İstiklal Caddesi’nin dürümü, Karaköy’ün balık ekmeği, kıymalı pide, Şam tatlısı gibi bilinen lezzetler var.