Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

18.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Batik’in pastel mavi, pembe, sülfür sarı tonlarının hakim olduğu sonbahar/kış koleksiyonunda kış çiçekleri, geometrik formlar ve çizgiler; elbiseler, uzun montlar ve şifonlarla buluşuyor.

En moda en yeni

Kış çiçekleri
Batik’in pastel mavi, pembe, sülfür sarı tonlarının hakim olduğu sonbahar/kış koleksiyonunda kış çiçekleri, geometrik formlar ve çizgiler; elbiseler, uzun montlar ve şifonlarla buluşuyor.
Elbise 130, ceket 170 TL.

Haberin Devamı

Canlı ve dinamik
Levi’s optik koleksiyonunda retro çizgileri, canlı renklerle buluşturuyor. Gözlük 272 TL.

Konforlu dokunuşlar
Ayak sağlığına önem veren kadınlar için Gabor, geniş kalıp alternatifleri, payetli ve tokalı düz tabanlı model seçenekleriyle rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Botun
fiyatı 530 TL.

Evinizi süsleyin
Modern ve farklı tasarımlarıyla dikkat çeken Harvey Nichols Home’un sezon koleksiyonunda ünlü markaların el yapımı sofra aksesuarlarını, cam objelerini, desen ve dokularıyla dikkat çeken yastık ve örtülerini bulabilirsiniz. Julia Knight Bee şekerlik 445, kase 335 TL.

Türkçe kitaplara rahat ulaşın
Üç bin kitap kapasiteli, 6 inç ekranlı yerli e-kitap okuyucusu Calibro Türkçe kitaplara rahatça ulaşma fırsatı sunuyor. Babil.com üzerinden satışa çıkan
Calibro güneşte parlamıyor ve şarjı yaklaşık bir ay dayanabiliyor. Ayrıca Sesli Sözlük desteğiyle kitap okurken kelimelerin üzerine dokunarak anlamlarını da öğrenebilirsiniz. Calibro Basic 149, Calbro Touch Lux 249 TL.

Haberin Devamı

Yemek yapmayı sevenlere

Gourmet& Styling dergisinin şeflerle özel röportajlarının ve lezzetli yemek tariflerinin yer aldığı sonbahar sayısı çıktı. Fiyatı 10 TL.

Yeme içme

Vejetaryenlere özel...
Kendine özgü ev yapımı burgerler yapan, Etiler ve Cihangir’de hizmet veren Egg&Burger, vejetaryen misafirleri için menüsüne Veggie Burger’i ekledi. Sote mantar, kabak, patlıcan, kırmızı köz biber, havuç, karamelize soğan, çedar ve yeşilliği
özel sosu ile buluşturan hamburgerin küçük boyu 10, normal boyu ise
12 liradan satılıyor.

Raflardan

l Fresh’n Soft Ter Emici Yaprak’ını kıyafetinizin kol altına yerleştirerek gün boyu kötü kokuyu hapsedip rahat bir gün geçirebilirsiniz. Paketin fiyatı 5.25 TL.
l Vivident meyve suyu, karpuz ve limonata-portakal aromalı sakızlarını Vivident Rainbow metal kutu ambalajında sunuyor. Kutunun fiyatı 3 TL.
l Gül, lavanta ve okyanus kokusu seçenekleriyle Fonex Home Fresh Air Mist, kötü kokuları yok ediyor, evinizin havasını değiştiriyor.
375 ml’lik şişenin fiyatı 5 TL.