Cumartesi En moda en yeni

En moda en yeni

27.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yeni yıl için sevdiklerinize ne tür bir hediye alacağınıza henüz karar vermediyseniz bu seçeneklere göz atın

En moda en yeni

İmzalı formayla...
Nacar’ın milli takım oyuncuları tarafından imzalanmış forma ile satılan özel saat koleksiyonundaki Türkiye Futbol Federasyonu logolu saati 890 TL.

Haberin Devamı

Yeni yıl pastaları
Backhaus’ta yılbaşına özel pastalar satılıyor. Belçika çikolatası ve böğürtlen sosu ile Devil’s; içinde sütlü çikolata, muskat, muz ve moka kahve kreması, üzerinde Belçika çikolatası ve kavrulmuş badem olan kahve molası; fındık drajeli ve rendelenmiş Belçika çikolatalı muzlu fındıklı
pasta seçeneklerden bazıları.

Sepet sepet...

l Fruitflowers meyve, kek ve kurabiye sepetlerini yeni yıl için çam ağacı konseptinde hazırlıyor. Snow Tree karışık lezzet çiçeği 69 TL.
l Fauchon Paris’te çikolata ve makaronlardan oluşan yeni yıl sepetleri 110 ile 595 lira arasında.
l Le Pain Quotidien sağlıklı ürünlerden derlediği üç farklı
yeni yıl sepeti hazırladı. Sepet fiyatları 135, 185 ve 320 TL.

Haberin Devamı

Tatlı seçenekler

l Toblerone’un yeni yıla özel ürünü Snow Top çıktı. 120 gramlığı 7.90, 176 gramlığı 11.90 TL.
l Vakko Chocolate’ın tüm lezzetlerini bir arada sunan yeni yıla özel hazırladığı “Vakko Yılbaşı Koleksiyonları”ndaki kutu çikolatanın fiyatı 300 TL.
l Godiva’nın 2015 yılbaşı koleksiyonu “Spark Joy” kırmızı yılbaşı çiçekli kutu tasarımıyla lezzetli hediye seçenekleri sunuyor. New Year Box’ın fiyatı 77 TL.
l Marie Antoinette Chocolatier yeni yıla özel kar tanesi görünümlü Hindistan cevizli çikolatasını çıkardı. Kilogram fiyatı 240 TL.

Kedili bir yıl
l Meşhur Giller’in 2015 Kedi Duvar Takvimi, kedi sahiplerinin gönderdiği 313 fotoğraf ve yazılardan oluşuyor. Fiyatı 23.50 TL.
l Keskin Color’da çocuklar ve gençler için Hello Kitty karakterli ajanda ve takvimler var. Ajanda 27 TL.

Yılbaşına özel indirim

l Desa’da yüzde 50’ye varan indirim fırsatından yararlanarak cüzdandan çantaya, ayakkabıdan kemere birçok hediye alternatifi bulabilirsiniz. Çanta 895 TL.
l Batik kış koleksiyonundaki elbise, triko ve etekleri yüzde 50 indirim fırsatıyla sunuyor. Özgür Masur tasarımı elbise 800 TL.
l Divarese’de kırmızı rugan stiletto’lar, siyah-beyaz bootie’ler gibi birçok seçenek var. Üstelik marka yılbaşına özel olarak bot ve çizmelerde yüzde 60 indirim uyguluyor. Ayakkabı 475 TL.
l Yılbaşını evde geçirmek isteyenler için Hasbro’da 31 Aralık’a kadar Monopoly, Tabu, Jenga Boom gibi kutu oyunlarında yüzde 20’ye varan indirimler var.

Haberin Devamı

Yüzlerce marka
Beymen’de 560’tan fazla markanın kol düğmelerinden kravata, cüzdandan çantaya, dekorasyondan kozmetiğe yılbaşına özel birçok hediyelik seçenekleri satılıyor.

Yılbaşı sofralarına...

l Güral Porselen’de yılbaşı sofralarınız için birbirinden farklı porselen yemek ve çatal-bıçak takımları bulabilirsiniz. 88 parçalık yemek takımı 611.50 TL.
l Crate and Barrel’ın kokteyl tabağı seti ile yılbaşı akşamında sofranızı eğlenceli bir görünüme kavuşturabilirsiniz. İndirimli fiyatı 73.80 TL.
l Bernardo’da yeni yıl sofralarınız için yüzde 50 indirim fırsatıyla vintage fincanlar, Osmanlı ve İstanbul temalı sofra aksesuarları ve kadeh takımları var. 12 parçalık çay seti 79.50 TL.

KAPIDA HİNDİ VAR

l Develi Catering yılbaşında Antep fıstığı ile lezzetlendirdiği hindiyi, kestaneli iç pilav, sebzeli garnitür ve özel sosu ile birlikte servis ediyor. Son sipariş tarihi 30 Aralık. Bütün hindi 270, yarım hindi 170 TL.
l Divan yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi hindiyi iç pilav, kestane brokoli ve yaban mersini sosu ile hazırlayarak evlere servis ediyor. Ay sonuna kadar tüm Divan brasserie, pub ve kafelerinden sipariş edebilirsiniz.
l Yılbaşı akşamında Den Catering’den, şef Umut Eyioğlu’nun hazırladığı iç pilav, kestane, brokoli ve yaban mersiniyle hazırlanan hindiyi sipariş edebilirsiniz.
l Gurme yemek zinciri Meal Box, yılbaşında iç pilavlı hindi dolma, kuzu tandır ve bademli pilav menülerini sunuyor. 6-8 kişilik hindi dolma 245, kuzu tandır 295 TL.