Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

08.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

.

En yeni, en moda

Hafif ve dayanıklı

Haberin Devamı

Samsonite American Tourister’ın yeni koleksiyonu Lock’n’ Roll’da mavi, sarı, kırmızı gibi renklerde, geniş iç hacimli, hafif ve dayanıklı modeller var. Fiyatı 599 TL.

Yaz trendi

Levi’s yaz koleksiyonu denim şortlar, grafik tişörtler gibi öne çıkan parçaları ve renkli camlarla çerçevelerden oluşan güneş gözlüğü koleksiyonuyla yaz ayları için alternatifler sunuyor.

Ferahlatıcı vücut bakımı

The Body Shop’un yaza özel, sınırlı sayıda ürettiği Virgin Mojito vücut bakım serisi, misket limonu ve yeşil nane içeriyor. Virgin Mojito vücut yağı 44.90 TL.

Ormandan denize

Bonesta Mayokoleksiyonundaki pareolar, etekler, bikini ve mayolarda orman teması öne çıkıyor. Mayo 219 TL.

Askıda ütü imkanı

Kesintisiz buhar sağlayan SingerSHG 2627 kazanlı ütü, askıdaki giysilerde, perdelerde ve yatak eteklerinde de kullanılabiliyor. Fiyatı 129 TL.

Haberin Devamı

Biraz serinlemece

Koçtaş’ta enerji tasarrufu, sessiz çalışma, kullanım kolaylığı özelliklerine sahip klimalar, renkli mini vantilatörler gibi soğutma ürünleri var. Mini vantilatör 25 TL.

Erkeklere bileklik

Gümüş, elmas ve oniksle hazırlanan Hathi by Sinem Güvenbileklikleri erkek takı modasına farklı bir anlayış kazandırıyor.

Yaz sıcaklarında koruma...

-Eau Thermale Avene Reflexe Solaire 50+ yüz kremi, UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlarken yüzünüzü nemlendiriyor. 30 ml 35 TL.

-AlessandroHands up SPF 30 gündüz el kremi güneşe karşı cildi güçlendirip beslemeye ve nemlendirmeye yardımcı oluyor. Fiyatı 85 TL.

-Elancyl Eau D’eclat vücut spreyi, içindeki guarana bitkisi sayesinde cildinizi ferahlatıp nemlendirmenize katkıda bulunacak. 150 ml fiyatı 45 TL.

Eğlenceli modeller

Swatch’un sörfçülerden ilham alan Surfing The Wave koleksiyonunda yaz aylarına uygun birbirinden renkli ve eğlenceli modeller var. Exotic Taste modeli 145 TL.

raflardan

-Koska’nın yaza özel lezzeti buz tostun arasına dondurma, meyve koyarak farklı tatlar yaratabilirsiniz. Fiyatı 1.25 TL.

-Fresh’n Softbebek bakım örtüsü bebeğinizin bezini veya üstünü değiştirirken size yardımcı olacak. Fiyatı 11.90 TL.

Haberin Devamı

-Pernigotti, fındık ezmeli, ortası fındık kremalı fındıklı sütlü gibi çikolata çeşitleriyle Türkiye’de. Poşet fiyatı 12 TL.

Yeme-içme

Doğal serinlik

Saray Muhallebicisimanda sütüyle üretilen doğal dondurma çeşitleriyle serinletmeye devam ediyor. Sade, çikolatalı, çilekli, fıstıklı, karamelli, limonlu, vişneli, kayısılı, portakallı, muzlu, kivili çeşitleriyle dondurmalar sadece tatlılarla değil, tek başına da yaz aylarının favorisi.