Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

17.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sonbahar-kış sezonunun gelmesiyle birlikte vitrinler de yenilenmeye başladı. Alışverişe çıkmadan önce kıyafetten çikolataya seçeneklerin olduğu rehberimize göz atın

En yeni, en moda

Taşlarla süslü...

Haberin Devamı

Casio’nun kadınlar için hazırladığı Sheen koleksiyonundaki taşlarla süslü, safir camlı saatler su geçirmiyor. Lacivert saatin fiyatı

498 TL.

Ofis stili
Fabrika’nın yeni sezonunda minimal tasarımlar, jakarlı ceketler, yüksek belli pantolonlar, krep gömlekler ve kalem etekler var. Ceketin fiyatı 399 TL.

Alevden ilhamla...
İtalyan markası ISVEA’nın alevlerden esinlenerek ürettiği yeni Flamma lavaboların fiyatı KDV hariç 8000 TL.

Mıknatıs taban
Esse mağazalarında bulabileceğiniz mıknatıs taban teknolojisiyle üretilen ve beş farklı seride satışa sunulan Essense GreenPan tavalar daha az yağ kullanmak isteyenlere göre... Fiyatları 49 ile 179 lira arasında.

Klasikten bohem tarza
Batik’in dört farklı yeni sezon koleksiyonunda klasik çizgilerden bohem tarzlara seçenekler var. Pantolon 89, kaban 249 TL.

Baharat ve meyve kokuları...
Givency Live Irresistable kadın parfümü meyve, baharat ve çiçek kokuları içeriyor. 75 ml fiyatı 351 TL.

Seyahatler için uygun
Wenger çantalar hafif ve dayanıklı yapısıyla seyahatlarde pratiklik sağlıyor. Siyah, pembe gibi renklerideki çantalar 169 ile 329 lira arasında.

Su isteme aplikasyonu
Mobil su isteme aplikasyonu BİSU; cam, damacana ya da pet şişede istediğiniz marka suyu, istediğiniz saatte, farklı promosyonlarla kapınıza getiriyor.

Zeytinyağlı vücut bakımı
Kayısı çekirdeği yağı ve zeytinyağı içerikli Olive Farm Doğal Vücut Yağı cildin nemlenmesine ve lekelerin giderilmesine yardımcı oluyor. 100 ml fiyatı 25 TL.

Sonbahar çiçekleri
Intimissimi’nin sonbahar koleksiyonunda bordo, lacivert ve toprak tonları ile danteller ve çiçek desenleri ön planda. Üst 47.5, alt 24.5 TL.

Hem tatlı hem tuzlu
Gevrek ve bütün tuzlu bademin karamel ve sütlü çikolatayla buluştuğu Vakko Chocolate’ın yeni lezzetinin kilogram fiyatı 169 TL.

Yeme içme

Yeni menüden alternatifler
Ravouna 1906 Terrace’ın yeni menüsünde bruschetta bar, pancar kinoa salata, puf mücver gibi seçenekler var. Yabani dağ mantarı, ricotta peyniri, marine sardalya gibi lezzetler eşliğinde sunulan iki kişilik bruschetta barın fiyatı 42 TL.