Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

05.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Candan Erçetin’in yirminci yıl özel albümü “Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun” çıktı.

En yeni, en moda

Yirminci yıla özel albüm

Haberin Devamı

Candan Erçetin’in yirminci yıl özel albümü “Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun” çıktı. Aralarında “Silemezler Gönlümden” ve “Vardar Ovası”nın da bulunduğu toplamda 13 Türk sanat müziği eseri ve türküden oluşan albüm 20 TL.

Renkli ve kalıcı ojeler
Flormar’ın “Up to 7 Days Shine&Color” serisinde beyaz, bordo, asker yeşili gibi 15 renk seçeneği var. Oje üzerine sürülen uyumlu renkteki üst katla birlikte yedi güne kadar kalıcılık vâdediyor. Oje ve üzerine sürdüğünüz üründen oluşan paketin fiyatı 6.95 TL.

Cilt ve saçlar için...
Nuxe Huile Prodigieuse çok amaçlı kuru yağ, içerdiği altı bitkisel yağla cilt ve saçların beslenmesine yardımcı oluyor. 100 ml fiyatı 119 TL.
Metal serisi
Camper’ın sonbahar-kış koleksiyonun “Metal” serisindeki ayakkabılarda esnek tabanlar, siyah renk ve metalik detaylar ön planda. Hanna isimli modelin fiyatı 539 TL.
Cam kaseler
LAV’da kışın da dondurma keyfine devam etmek isteyenler için Aras ve Frosty modellerinde cam dondurma kaseleri var. Frosty dondurma kasesinin bir tanesi 3 TL.

Renkli güneş gözlükleri
Vogue Eyewear’ın rainbow serisinde yeşilden kırmızı tonlara farklı renk ve desende güneş gözlüğü modelleri var. Leopar desenli güneş gözlüğünün fiyatı 250 TL.

Kış festivali
Defacto’da 3 Ocak tarihine kadar indirimler, çeşitli aktivite ve hediyelerin olacağı “kış festivali” var. Festivalde Buse Terim’in yılbaşı için hazırladığı püskül, dantel, zımba detaylarıyla süslü bordo,kırmızı, siyah ve beyaz tonların ağırlıkta olduğu kıyafetler de satışa sunulucak. Kaban 129.90, pantolon 59.99 ve çanta 69.99 TL.

yeme içme

Hatay mutfağından ÖZEL lezzetler
Raffles İstanbul oteli bünyesindeki Rocca Restaurant’da 20 Aralık’a kadar “Türkiye’nin Lezzetleri Raffles’ta” programı kapsamında Hatay mutfağından lezzetler sunulacak. Zahter, Antakya çökelek salatası, patlıcanlı maklube, kaytaz böreği, tepsi kebabı ve künefe gibi tatları içeren menünün bir meşrubat dahil kişi başı fiyatı 120 TL.

raflardan

- Dardanel’in özel baharatla marine edilmiş somon marine ve somon füme ürünleri çıktı. 100 gr somon marine 19.90 TL.
- Carte d’Or “kış güneşi” cappucino, kaymak ve karamel tatlarını bir arada sunuyor. Fiyatı 9.99 TL.