Cumartesi En yeni, en moda

En yeni, en moda

06.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Phyto’nun yeni Phytokeratine Extreme serisi işlem görmüş, yıpranmış ve kuru saçlara bakım yaparak canlılığını ve parklaklığı geri kazandırmayı vâdediyor.

En yeni, en moda

Kış aksesuarları

Haberin Devamı

Beymen’de dünyaca ünlü birçok markanın kış aksesuarlarını bir arada bulabilirsiniz. Borsalino şapkanın fiyatı 650 TL.

Mikserden blender setine

Fakir Hausgerate’nin English Homeiçin tasarladığı küçük ev aletleri serisi Piccadilly’de el mikseri, saç kurutma makinesi, blender seti gibi ürünler var. Pembe el mikseri 109 TL.

Tematik çay bardakları

Koleksiyon’un Dervish çay serisindeki çay bardakları dört farklı temayla süslenmiş. Altılı Dervish Name çay seti 129 TL.

Rengarenk pastalar

Arnavutköy’deki butik pastane Cutie Cake Co.’dadoğum günleri ve özel günler için hazırlanan, gerçek çiçeklerin ve taze orman meyvelerinin kullanıldığı rengarenk pastalar var. Dilim fiyatları 22 ila 27 TL arasında.

İndirim zamanı

Haberin Devamı

Home Store’da birçok üründe yüzde 50 artı yüzde 40 sezon sonu indirimi uygulanıyor. Desenli elbisenin fiyatı 159.80 TL.

Bakımlı saçlar için...

Phyto’nun yeni Phytokeratine Extreme serisi işlem görmüş, yıpranmış ve kuru saçlara bakım yaparak canlılığını ve parklaklığı geri kazandırmayı vâdediyor. Phytokeratine Extreme maske 179 TL.

Sokak modası gözlüklerde

Kenzo’nun kış koleksiyonundaki sokak modasından esinlenerek tasarlanan güneş gözlüklerinde kemik-metal karışımı ve kemik modeller var. Gözlüğün fiyatı 355 TL.

Cupcake’ten iLHAMLA...

Casio G Shock’un Johnny Cupcakes işbirliğiyle cupcake’ten ilhamla hazırlanan modeli GDX6900JC-3 kronometre, su geçirmezlik, dünya saati gibi özelliklere sahip. Turkuvaz renkli saatin fiyatı 580 TL.

Kış stili

Brooks Brothers’da kürklü yakalı montlar, pantolonlar ve aksesuarlar var. Mont 3.250, kadife pantolon 495 TL.

Yirmiye yakın yemek çeşidi

Mahir Lokantasızeytinyağlılardan pidelere, kuru patlıcan dolması ve ayvalı kebaba yaklaşık yirmi çeşit yemek ile tatlı seçeneği sunuyor. Yöresinden gelen malzemelerle hazırlanan yemeklerden ayvalı kebap 24 TL.

raflardan

-Papia Decor peçete serisi pudra ve gümüş tonlardaki altı deseniyle sofraları renklendiriyor. Fiyatı 5.49 TL.

-Ülker Çikolata’nın bütün fındıklı yeni ürünü Fındık Rüyası raflarda. Fiyatı 1.5 TL.

-Nesquik’in 450 gramlık toz paketindeki şifreyle çocuklar 1 Temmuz’a kadar Legoland Discovery Centre İstanbul’a girebiliyor.
Nesquik 450 gr fiyatı 8.95 TL.