Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

30.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Loft yeni sezonunda siyah, beyaz, gri gibi renklerin ağırlıkta olduğu desenli tişörtler sunuyor. Tişört 39.90 TL.

En yeni en moda

Desenlerle süslü...

Haberin Devamı

Swatch’ın güneş gözlüğü koleksiyonu “Swatch the Eyes” yuvarlak, dikdörtgen veya kedi gözü çerçeve stillerinde 30 model sunuyor. Renkli ve desenli “The Eyes of Gina” modeli 310 TL.

Çarpıcı renkler

Que 2016 ilkbahar/yaz koleksiyonunda vücudu saran bandaj elbise ve pantolonların yanında çarpıcı renklerde deri ceketler de var. Ceketin fiyatı 2 bin 100 TL.

Hacimli saçlar

Toni&Guy Limited Edition by Roksanda ürünlerinden deniz tuzu etkili şekillendirici spreyin 200 ml fiyatı 39 TL.

Mavi tonlarda...

Crate and Barrel’ın mavi ve yeşil tonlardaki “yaz evi” konseptli ürünleri arasında mutfak ürünleri ve ev aksesuarları yer alıyor. Aquatic vazo 435 TL.

Çocuklar için

Tuba Ünsal’ın hazırladığı Minnie by Koton koleksiyonunda çocuklar için Minnie kulaklı taçlar var. Fiyatı 17.99 TL.

Haberin Devamı

İndirimli ayakkabılar

Tergan’da sarı ve turuncu tonlarında birçok modelde ayakkabı ve çanta bulabilirsiniz. Şu anda indirimde olan turuncu ayakkabının indirimli fiyatı 317.40 TL.

ETNİK DESENLER

Faik Sönmez’in ilkbahar/yaz koleksiyonunda uçuşan pelerin ve kimonolar, canlı renklerde üstler ve etnik desenler var. Kimono 179.90 TL.

Yeme içme

Bahara uygun yeni tatlar

Raffles İstanbul Zorlu Center bünyesinde yer alan Rocca Restaurant’ın yeni menüsünde İtalyan, Fransız, Lübnan, Fas, Yunan ve Türk mutfağı gibi birçok mutfaktan lezzetler var. Patates ve biberiyeli kiraz domatesle sunulan ızgara levrek 70 TL.