Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

27.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dört farklı tonu bir arada sunan Pupa Milano Highlighter Bronze’u makyajınızda hem aydınlatma hem de gölgelendirme için kullanalabilirsiniz.

En yeni en moda

Işıltılı bir makyaj ...
Dört farklı tonu bir arada sunan Pupa Milano Highlighter Bronze’u makyajınızda hem aydınlatma hem de gölgelendirme
için kullanalabilirsiniz. 129 TL.

Haberin Devamı

60’lardan esintiler
Clarks’ın Victoria&Albert Müzesi’yle birlikte hazırladığı koleksiyonda 60’lardan esinlenerek tasarlanan ayakkabılar yer alıyor. Swixties Pop Nude Pink model 399.90 TL.

Cilt bakımınız için
Nuxe Huile Prodigieuse Or kuru yağ cildinizi ve saçınızı yumuşatırken içerdiği çiçek esanslarıyla güzel kokmanıza da yardımcı oluyor. 100 ml fiyatı 149 TL.

Saat seçenekleri
Sade tarzıyla dikkat çeken Lacoste Moon saatlerin pembe, beyaz, mavi ve kahverengi renk seçenekleri bulunuyor. Fiyatı 830 TL.

Sokak sanatından ilhamla
Koton Kids’in yeni sezonunda sokak sanatından ilhamla hazırlanmış ürünler var. Kız çocuk için elbise 39.99, erkek çocuk için üst 35.99, pantolon 39.99 TL.

yeme - içme

Haberin Devamı

Kebap çeşitleri
Kaşıbeyaz’ın sunduğu Güneydoğu lezzetleri ve kebap çeşitleri arasında şaşlık kebabı, tandır, Kaşıbeyaz sarma gibi lezzetler yer alıyor. Şaşlık kebabı 60.5 TL.

Piknik sofralarına özel
Crate&Barrel’da özellikle piknik sofraları için tercih edilebilecek tepsiler, çatal-kaşık setleri ve servis tabakları yer alıyor. Kaleidoscope melamin servis tabağının indirimli fiyatı 29.20 TL.

Boy boy kavanoz
LAV’da bulabileceğiniz farklı ebattaki kavanoz setlerinden Mercan kavanozlar 2.75 ve 3.75 TL.

İndirim bitmeden
Samsonite bavul ve çantalarda ay sonuna kadar yüzde 50’ye varan indirim devam ediyor. American Tourister Wavebreaker modellerin indirimli fiyatı 347.20 ile 415.20 TL arasında.