Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

03.09.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Prada’nın yeni koleksiyonunda anahtarlık ve tasma kolye gibi aksesuarlar yer alıyor. Üzerinde gerçek çantaların minyatür haline yer veren metal güllü tasma kolye 2.490 TL.

En yeni en moda

Göz alıcı aksesuarlar

Haberin Devamı

Prada’nın yeni koleksiyonunda anahtarlık ve tasma kolye gibi aksesuarlar yer alıyor. Üzerinde gerçek çantaların minyatür haline yer veren metal güllü tasma kolye 2.490 TL.

Şapka seçenekleri

H&M Studio’nun yeni koleksiyonunda siyah, kırmızı, beyaz gibi renklere ve feminen stile ağırlık veriliyor. Siyah şapka 229 TL.

Rahat adımlar

Taban yapısı ve yastıklama sistemiyle hem günlük kullanımda hem de spor yaparken rahat etmenizi sağlayan Nike’ın Roshe Two modeli 399 TL.

Romantik tarzda

Fendi’nin yeni sezonunda el işçiliğiyle hazırlanmış, farklı renkleri olan, romantik tarzdaki deri çantaları bulabilirsiniz. 7.510 TL.

Yüzünüz ışıldayacak

The Body Shop’un yüz maskeleri parlak ve bakımlı bir cilde sahip olmanıza yardımcı oluyor. Himalayan charcoal purifying glow maske 99.90 TL.

Haberin Devamı

Cildinizin dostu

Thalgo Silicium Anti Aging fondöten ciltte ton eşitliği sağlarken aynı zamanda cildi yumuşatıyor ve sıkılaşmasına yardımcı oluyor. 30 ml fiyatı 223 TL.

Desenlerle süslü

İpekyol’un yeni sezonunda desenler ve işlemelerle süslü gömlek ve ceketler, feminen tarzda elbise ve pantolonlar yer alıyor. Kadife ceket 499, pantolon 229 TL.

Çocuklar için...

Fil şeklinde ve dört farklı bölmesi olan Boon Trunk beslenme çantaları hava geçirmeyen yapısıyla yiyeceklerin daha uzun süre muhafaza edilmesine yardımcı oluyor. 65 TL.

Canlı tırnaklar

Deborah Milano 7 Days Long oje serisinde çikolata kahvesinden mercana, leylak renginden hakiye seçenekler var. Fiyatı 6.90 TL.

Yeme-İçme

Tatlılar ve kahveler

Cafe Wien’de Avusturya mutfağına özgü yemeklerin haricinde sachertorte, apfelstrudel gibi tatlılar özel kahveler eşliğinde sunuluyor. Sacher 18, Melange kahve 10 TL.