Cumartesi En yeni en moda

En yeni en moda

10.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

En yeni en moda

En yeni en moda

Haberin Devamı

Sevgililer Günü makyajı

Sephora, Sevgililer Günü’ne özel bir bakış sunuyor. Far paleti 350 lira. Inglot’nun farklı tonların yer aldığı aydınlatıcısını makyajınızda kullanabilirsiniz. 80 lira. KIKO Milano’da Sevgililer Günü’nde iddialı dudakları tercih edecek kadınlar için kırmızı tonlarında rujlar var. 35.95 lira.

Farklı seçenek arayanlara

Sinemia, Sevgililer Günü’nde çift kişilik paket seçeneği sunuyor. Ayda iki ya da üç kez, çift kişilik bilet alma imkanı veren paketin fiyatı aylık 38.99’dan başlıyor.

En yeni en moda

Sporsever sevgililere...

Skechers Go Trail 2 koşu ayakkabısı su geçirmez tasarımıyla rahat bir koşu deneyimi vadediyor.
561 lira.

Klasikten vazgeçmeyenlere...

-Trussardi erkek parfümü Amber Oud ile tercihinizi klasik bir hediye olan parfümden yana kullanabilirsiniz. 450 lira.
-Online çiçek gönderimi için seçebileceğiniz Güldemet, kadife, deri ve ahşap sandıklarla istenilen
renkteki gülleri kombinliyor. 349 lira.

Haberin Devamı

-Çanta markası Tara Folks, Sevgililer Günü’ne özel gül kırmızısı rengi el çantası ile hediye alternatifi
sunuyor. 590 lira.

En yeni en moda

Paris seyahati fırsatı

GittiGidiyor’un Poltio işbirliğiyle düzenlediği anket, Türkiye’de çiftlerin Sevgililer Günü hayalinin Paris seyahati olduğunu ortaya koydu. Buradan hareketle GittiGidiyor bir kampanya düzenliyor: 14 Şubat’a kadar GittiGidiyor’a üye girişi yapıp katılım formunu dolduran kullanıcılar, Paris seyahati çekilişine katılma hakkı kazanacak. Çekilişi kazanan çifti 3 gece 4 gün sürecek bir Paris gezisi bekliyor.

Hediyenizi kişiselleştirin

Ayna, tekstil ürünü, ahşap, hediye paketi gibi pek çok objeyi edding hobi sanat kalemleri ile süsleyerek sevgilinize hediyenizi kişiselleştirebilirsiniz.

İndirim fırsatlarından yararlanın

-Atasun Optik’te güneş gözlüklerinde 14 Şubat’a kadar sürecek olan yüzde 10 indirimle sevgilinize tarzına uygun bir gözlük hediye edebilirsiniz.
-Kiğılı, Sevgililer Günü’ne özel yüzde 50 indirim uyguluyor. Spor parçalardan klasik pantolonlara, yeleklerden trikolara farklı tarzdaki erkeklere yönelik birçok hediye seçeneği bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

En yeni en moda
14 Şubat’ta ne giysem?

Defacto, 14 Şubat’a özel, siyah ve kırmızının ağırlıklı olduğu kadın ve erkek tasarımları sunuyor. 19.90 liradan başlayan koleksiyondan Jean ceket 99.99 lira.
-Love My Body, yeni koleksiyonunu Women, Girls ve Dark adını verdiği üç temada topluyor. 36-50 beden aralığında her tarza yönelik modeller sunan markadan şık hediye seçenekleri yer alıyor.

En yeni en moda
-Kendiniz için ya da hediye olarak seçebileceğiniz şık elbiseleri Trendyol’da bulabilirsiniz. Elbise 59.99 lira.
- Koton Lingerie Koleksiyonu, 14 Şubat’a özel tasarımlarında pembenin tüm tonlarına yer veriyor. Peluş aksesuarın fiyatı 59.99 lira.Penti iç çamaşırı koleksiyonunda kırmızı renkli ve desenli modeller öne çıkıyor.