Cumartesi Sezonun trendi cesaret

Sezonun trendi cesaret

02.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Bu yazın makyaj trendlerini Sephora Avrupa Pro-Team Üyesi ve Ulusal Makyaj Artisti Murat Bekler anlattı. Bekler, bu yaz kadınları cesur olmaya çağırıyor.

Sezonun trendi cesaret

Yazın gelişiyle en çok merak edilen konulardan biri de makyaj trendleri. Sephora Avrupa Pro-Team Üyesi ve Ulusal makyaj artisti Murat Bekler, bu yaz cesarete davet ediyor: “Göz makyajında grafik eyeliner’lar, saten yapıda hafif ışıltılı farlar ve karıştırılmış kalem dokularını çok göreceğiz. Dudaklarda mat görüntü de parlak nemli dokular da çok fazla. Doğal görünüm de abartı renkli ve metalik rujlar da trend. Morlar, kırmızılar, siyaha yakın mürdümler, vişne renkleri, ombre dudaklar, neon renkleri oldukça cesur kullanın. Dudağa uyguladığınız renk pigmentlerini allığınızla devam ettirin. Ciltte olabildiğince doğallığı yakalayın, fakat göz veya dudak makyajınızda cesur olun. Değişik renkleri kullanın.”

Haberin Devamı

Önemli noktalardan biri de “yok gibi” makyaja ulaşabilmek. Cildi temizleyip nemlendirdikten sonra doğru fondöteni kullanmak önemli. Murat Bekler “Cilt kusurlarını kapattıktan ve doğru fondöteni uyguladıktan sonra, cilde sağlıklı ve canlı görünüm veren highlighter kullanabilirler. Elmacık kemiklerine güneşten yanmış görüntüsü verecek bir allıkla makyajını tamamlayabilirler” diyor.

Bavulda makyaj çantasına yer açın

Bronz bir cilde uygulanan makyajın cildi kapatmaması, cildin canlılığını kaybetmemesi ve nefes alması gerekir. Bu yüzden makyaj çantasında olması gerekenler: Nemlendirici, allık, maskara ve ruj ya da gloss. Bu ürünlerle uyguladığınız yaz makyajının güzelliğinizi öne çıkaracağına emin olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sezonun trendi cesaret

Sezonun trendi cesaret