Cumartesi Televizyonda N’oluyo

Televizyonda N’oluyo

25.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Netflix’in yeni Marvel uyarlaması “Iron Fist” sonunda karşımızda. “Eğlenceli, muzip, heyecanlı ve kararlı!” olarak karşımıza çıkan Danny Rand’in hikayesini anlatan dizi birçok eleştirmen tarafından yerildi, bir kısım eleştirmen ise eğlenceli ve izlenebilir bulduğunu söyledi.

Televizyonda N’oluyo

Yeni bir uyarlama

Haberin Devamı

NETFLIX’in yeni Marvel uyarlaması “Iron Fist” sonunda karşımızda. “Eğlenceli, muzip, heyecanlı ve kararlı!” olarak karşımıza çıkan Danny Rand’in hikayesini anlatan dizi birçok eleştirmen tarafından yerildi, bir kısım eleştirmen ise eğlenceli ve izlenebilir bulduğunu söyledi. “Game of Thrones” ile tanıdığımız Finn Jones’un başroldeki performansı şimdilik etkileyici bulunmasa da Danny Rand’e farklı bir yorum kattığını söyleyebiliriz. Iron Fist’in “Esas kız” karakteri Colleen Wing’i canlandıran Jessica Henwick ise dizinin yükselen yıldızı. Eğer süper kahraman hikayelerini seviyorsanız, IMDb puanı 8.1 olan diziyi Netflix Türkiye’den izleyebilirsiniz.

Genç avukatın hikayesi

Hukuki meselelere komik ve farklı bir açıdan bakmaya ne dersiniz? “Trial and Error”ın başrollerinde “Gotham” ile tanıdığımız Nicholas D’Agosto ve “Glee” ile tanıdığımız Jayma Mays var. Amerikan seyircisinin “Gülümsetmeyi başarıyor!” diyerek tanımladığı dizi, kendinize yeni bir çerezlik yapım arıyorsanız istediğiniz dizi olabilir. South Carolina’nın ufak bir kasabasında karısının cinayetiyle suçlanan bir profesörü savunmaya çalışan genç bir avukatın komik ve ilgi çekici hikayesini izleyebileceğiniz dizinin IMDb puanı 7. Diziyi beIN Series Comedy’den takip edebilirsiniz.