Cumartesi Yeninin peşinde

Yeninin peşinde

20.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kadıköy’deki Bahane Kültür Salon farklı etkinliklerin mekanı olacak

Yeninin peşinde

Tam 16 yıldır Kadıköy’de bir kültür noktası olan Bahane Kültür, Bahane Kültür Salon’u açtı. Bahane Kültür birbirinden farklı disiplinleri aynı potada eritip sanat ve kültür üretmeyi amaçlayan, geniş bahçesinde konforlu bir yeme-içme ve sosyalleşme imkanı sunan, üst katında yıllardır İstanbul Dart Ligi’ne ev sahipliği yapan Kadıköylü bir mekan.

Dolu dolu bir program

Bahane Kültür Salon ise mekanın butik bir yaklaşımla tasarlanmış, sanat direktörlüğü ve koordinatörlüğü oyuncu Taner Rumeli tarafından yürütülen yeni sahne alanı. Salon stand-up’lar, DJ performansları, tek kişilik oyunlar, konsept canlı performanslar, Türkiye’de türünün tek örnekleri olan “psikogösteri”, “bar oyunu”, “İngilizce stand-up” gibi birçok farklı etkinlik ve dolu dolu bir programla karşınızda. Bu akşam saat 23.00’te Milliyet yazarı Asu Maro’nun geçmişten bugüne Türkçe pop şarkılarıyla DJ kabininde olacağı mekanda bu ay karşılaşılacak isimlerden bazıları Mesut Süre, Mert Carim, Mine Mucur, Nebi Birgi, İlker Gümüşoluk, Serkan Yılmaz.

Bahane Kültür ve Bahane Kültür Salon her ay yenilenen programıyla, sürpriz ve hep “yeni”yi arayan etkinlikleriyle, Caferağa Mah., Kadife Sok. (Barlar Sokağı), No.27, Kadıköy’de.