Gündem Dar Elbise filmi konusu | Dar Elbise filminini başrol oyuncuları

Dar Elbise filmi konusu | Dar Elbise filminini başrol oyuncuları

24.06.2019 - 12:08 | Son Güncellenme:

Dar Elbise filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. 2016 yılında vizyona giren Dar Elbise filminin yönetmen koltuğunda Hiner Saleem oturuyor. Filmin başrollerinde Tuba Büyüküstün, Caner Cindoruk ve Hazar Ergüçlü gibi isimler rol alıyor. Peki Dar Elbise filminin konusu ne?

Dar Elbise filmi konusu | Dar Elbise filminini başrol oyuncuları

Dar Elbise filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Hazar Ergüçlü, Canan Ergüder ve Caner Cindoruk gibi usta isimler yer alıyor.

Haberin Devamı

DAR ELBİSE FİLMİ KONUSU

Kadınların kendilerini var etme sürecinde erkeklerle olan mücadelesini kara mizahi bir yorumla anlatan filmde, genç Fransız moda tasarımcısı Lisa arkadaşı Helin'in önerisiyle kendi kasabasında bir defile yapmaya karar verir. Helin, Lisa Fransa'dan gelmeden önce ön hazırlıklara başlar ve defilede yer alacak modellerin arayışına girişir. Pek çok genç kadınla görüşüp defilede yer almaları için ikna eder ama işi düşündüğü kadar kolay değildir. Şimdi de kadınların hayatlarındaki erkekleri, babalarını, kocalarını, sevgililerini, abilerini, kardeşlerini ikna etmesi gerekmektedir. Böylece telaşlı bir karmaşa başlar ve ne yazık ki genç kadınlardan biri kaybolur. Hikâye kaybolan kız Gule’yi aramaya doğru yönelir.

Haberin Devamı

Filmin başrollerinde Tuba Büyüküstün Veronique Wuthrich, Caner Cindoruk,Hazar Ergüçlü , İnanç Konukçu , Canan Ergüder, Lila Gürmen, Devrim Yakut, Menderes Samancılar, Cemre Ebuzziya, Samancılar, Doğukan Polat, Osman Alkaş, Kaan Çakır, Murat Karasu, Mehmet Erdem, Cüneyt Ceneboyani Rahman Görede, Serkan Yakan, Binali Munuklu, Ferit Kaya, Münir Can Cindoruk ve Olgun Toker yer alıyor.