Kocaeli Darıca'da Başarılı Öğrencilere Bisiklet Hediye Edildi

Darıca'da Başarılı Öğrencilere Bisiklet Hediye Edildi

23.05.2017 - 15:41 | Son Güncellenme:

.

Darıcada Başarılı Öğrencilere Bisiklet Hediye Edildi

KOCAELİ(AA) - Darıca Belediyesi, başarılı öğrencilere bisiklet hediye etti.

Haberin Devamı

Darıca'daki başarılı öğrenciler, Darıca Belediyesi Spor Salonu’nda düzenlenen törenle bisikletle ödülendirildi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, törende yaptığı konuşmada, çocukların hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Bu yıl ilkini düzenledikleri bisiklet dağıtımının ilerleyen dönemde de devam edeceğini dile getiren Karabacak, şunları söyledi:

"Önümüzdeki yıllarda dağıtılan bisiklet sayısını daha geniş tabana yayarak bisiklet kullanımını yaygınlaştıracağız. Özellikle sahil bölgelerimizde bisiklet kullanım alanları oluşturarak her yaştan her vatandaşımızın spor yapmasına imkan sağlayacağız. Gelişmiş ülkelerdeki gibi spor alanları oluşturabilirsek ve vatandaşlarımıza spor yapma imkanı sunabilirsek, hem sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sunar hem de ülke ekonomisine önemli katkı sağlayabiliriz düşüncesindeyim. Bu yıl 4. sınıflarda okuyan başarılı öğrencilerimizle başlattığımız bu örnek çalışma, ailelerimizi ve öğrencilerimizi başarıya da odaklayacaktır. Eğitim öğretim yılının son günlerine yaklaştığımız bu günlerde öğrencilerimizi tebrik ediyor, eğitim yaşantılarında başarılar diliyorum."

Haberin Devamı

Hacivat ve Karagöz oyunu ile çocuk tiyatrosu gösterisinin de yer aldığı törende, başarılı öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

Bisiklet dağıtım törenine, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı.