Kültür Sanat Darüşşafakalı gençlerin 19 Mayıs etkinliği

Darüşşafakalı gençlerin 19 Mayıs etkinliği

16.05.2017 - 15:49 | Son Güncellenme:

Türkiye’de koku ve esans sektörünün önemli firmalarından Froma F&F, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı haftasında düzenleyeceği ‘’Havada Gençliğin Kokusu Var’’ adlı koku Workshop’uyla Darüşşafakalı gençlerle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Darüşşafakalı gençlerin 19 Mayıs etkinliği

Gerek duyguların, gerekse geçmişte yaşanılan hatıralara tanıklık eden kokuların nasıl oluştuğu, kaliteli kokunun sırları, kokunun şifreleri ve doğanın bu mucizeye katkıları alanında yapılacak workshop’da 14-18 yaş arasında Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda okuyan yetenekli gençler hem parfüm yapmayı deneyimleyecek; hem de sektörle ilgili bilgiler edinecek.

Sektörde 20 yılı geride bırakan Froma F&F CEO’su Abdullah Z. Çelik yapacakları bu etkinlikle henüz gelecekte nasıl bir meslek icra edeceklerine karar veremeyen gençlere yön haritası oluşturarak, ilerleyen dönemlerde ülkemizde yeni parfümerlerin yetişmesine destek vermeyi amaçladıklarını belirtti.

Ülkemizde koku ve esans sektörünün öneminin anlatılması ve tanıtılması için gençlerle buluşmaya devam edecek olan Froma F&F, böyle önemli sosyal sorumluluk projelerine ilerleyen dönemlerde de ağırlık verecek.

Yazarlar