Gündem Demet Evgar ve Emre Karayel kimdir?

Demet Evgar ve Emre Karayel kimdir?

13.05.2018 - 17:07 | Son Güncellenme:

Hepimizin 1 Erkek ve 1 Kadın dizisi ile tanıdığı başarılı oyuncular Demet Evgar ve Emre Karayel ekranda güzel bir ikili oldular. İzleyicilerin beğeni ile takip ettiği başarılı oyuncular hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için derledik.

Demet Evgar ve Emre Karayel kimdir

1 Erkek ve 1 Kadın Demet Evgar ve Emre Karayel

Haberin Devamı

Bir komedi dizisi olarak ekranlara gelen gerek formatı gerekse başrol oyuncularının başarısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 1 Erkek ve 1 Kadın dizisi pek çok izleyicinin beğenisini kazanmıştı. Dizide Zeynep karakterine hayat veren Demet Evgar ve Ozan karakterine hayat veren Emre Karayel kadın erkek ilişkilerini komik ve doğal bir oyunculukla izleyicilere aktarmış ve birbirleri ile olan uyumları ile de dikkatleri üzerlerine çekmeyi başarmışlardı.

Demet Evgar kimdir?

Demet Evgar 19 Mayıs 1980 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. Aslen Arnavut kökenli olan başarılı oyuncu 17 yaşında tiyatroya ilgi duymaya başlamış ve Manisa’daki amatör bir topluluk olan Afsem Tiyatrosunda tiyatro macerasına başlamıştır. Daha sonra bu alanda ilerlemeye karar veren Demet Evgar İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü bitirdi. Başarılı geçen okul yıllarında arkadaşları ile Tiyatro Kılçık adlı bir tiyatro grubu kurdu ve oyunculuk ve oyun yazarlığı yapmaya burada devam etti. Daha sonra farklı tiyatrolarda farklı roller almaya devam etmiştir.

Haberin Devamı

Oyunculuk hayatına tiyatro ile başlayan başarılı oyuncu Demet Evgar daha sonrasında televizyon ve sinema dünyasında da oyunculuğundan ve başarısından söz ettirmeye başlamıştır.

Televizyon ve sinema dünyasında Demet Evgar

2000 yılında ilk televizyon dizisi oyunculuğu deneyimini 7 Numara dizisindeki Yeliz rolü ile yaşamıştır. Daha sonra Aslı ile Kerem, Bütün Çocuklarım, Tatlı Hayat, Yuvam Yıkılmasın gibi pek çok dizide rol almıştır. İlk sinema oyunculuğu deneyimini ise Banyo filmi ile yaşamıştır. Bunu takiben Beyza’nın Kadınları, Güneşi Gördüm, Yahşi Batı gibi filmlerde önemli roller almış en son olarak da Gülse Birsel’in senaristliğini yaptığı Aile Arasında filminde rol almıştır.

Demet Evgar pek çok başarılı yapımda rol almıştır. Fakat televizyon dünyası onu tam anlamıyla 1 Erkek ve 1 kadın dizisinden sonra başarıya ulaştırmıştır. 1 Erkek ve 1 Kadın dizisinde başarılı oyuncu Emre Karayel ile uyumlu bir ikili oluşturan Demet Evgar oynadığı Zeynep rolü ile En İyi Kadın Komedyen dalında ödüller almıştır. Oynadığı her rol ile izleyicinin beğenisini toplayan Demet Evgar şu an Avlu dizisinde Deniz Demir karakterine hayat vermektedir.

Haberin Devamı

Emre Karayel kimdir?

Emre Karayel 8 Ekim 1972 yılında Kadirli’de dünyaya gelmiştir. Lise öğrenimini Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne başlamış fakat bölümü bitirmemiştir. Buradan Bilkent Üniversitesi Tiyatro bölümüne geçiş yapmıştır. Üniversiteyi başarı ile bitiren Emre Karayel TRT’de sunuculuk ve oyunculuk yapmaya başladı. Aynı zamanda çocuk programları hazırlayıp sundu. Tüm bunları yaparken tiyatro ile bağını koparmayan başarılı oyuncu daha sonra sinema ve televizyon dünyasına adım attı.

Televizyon ve sinema dünyasında Emre Karayel

Emre Karayel 2000 yılında TRT’de yayımlanan Ablam Böyle İstedi adlı dizi ile profesyonel oyunculuk hayatına başlamıştır. Bunu takiben pek çok dizide rol alan başarılı oyuncu ününü Bir İstanbul Masalı adlı televizyon dizisi ile yakalamıştır. Bunu takiben Gümüş, Kurtlar Vadisi ve Canım Ailem gibi dizilerde de önemli roller alan Emre Karayel daha sonra ününe ün katacak olan 1 Erkek ve 1 Kadın dizisi ile izleyicilerin beğenisini topladı. Hayat verdiği Ozan karakteri ve partneri olan Demet Evgar ile uyumu ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Emre Karayel şu sıralar Sıradaki Gelsin adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmaktadır.