Tatil Deniz kenarında ihtişamlı bir saray

Deniz kenarında ihtişamlı bir saray

29.11.2018 - 13:05 | Son Güncellenme:

Dubai'de inşa edilen ve insan yapımı en büyük ada olan Palm Cumeyra, ihtişamlı bir otele ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Emerald Palace Kempinski Dubai bugün kapılarını açıyor.

Deniz kenarında ihtişamlı bir saray

Emerald Palace Kempinski, şehrin ziyaretçi çeken bölgelerine araçla kısa bir sürede ulaşılabilen ayrıcalıklı konumu ile gürültüden uzak ve özel bir kaçamak arayanlar için oldukça ideal. Ayrıca panoramik deniz manzarası ve Dubai'nin simgesi haline gelen ufuk çizgisini izlemenin benzersiz keyfi ile de ön plana çıkıyor. Otel, 18. yüzyıl Avrupası'ndaki saraylardan ilham alınarak inşa edildi.

Haberin Devamı

Basra Körfezi'nin kobalt mavisi sularında 500 metrelik özel beyaz kumsalın kuşattığı Saray, 391 lüks oda, süit ve villadan oluşan krallara layık bir şehir simgesidir. Konaklamaları sırasında konuklar üç Michelin yıldızlı şef Alain Ducasse’ın Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki ilk restoranı olan “miX by Alain Ducasse” başta olmak üzere toplam sekiz seçkin restoran ve barlar, 3,000 metrekarelik son teknoloji ürünlerle hazırlanmış fitness ve yoga stüdyosunun bulunduğu Cinq Mondes SPA, çocuk ve genç kulüpleri ve Palm Cumeyra'daki en büyük özel sinemanın da aralarında bulunduğu muhteşem hizmetlerden yararlanabilecekler.

Emerald Palace Kempinski Dubai, ihtişamlı ve gösterişli bir mekan arayanlara üst düzey fonksiyonlu odalar ve çalışma ortamları sunuyor. Her türlü seçkin etkinliğe uygun 612 metrekarelik “Grand Salon Maximilian” balo salonu, saray cazibesi ve zarafetini bir arada sunarak düğünler, etkinlikler ya da samimi aile buluşmaları için ideal bir seçenek olarak ortaya çıkan, muhteşem tasarım özelliklerine sahip gösterişli bir sanat eseridir.