Denizli "Denizli'de Bylock Kullanıcılarının Yüzde 99'u Tespit Edildi"

"Denizli'de Bylock Kullanıcılarının Yüzde 99'u Tespit Edildi"

13.02.2018 - 16:36 | Son Güncellenme:

-Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir: -"FETÖ gibi yapılarla mücadele konusunda her zaman diriyiz. Denizli'de ByLock kullanıcılarının yüzde 99'u tespit edildi"

Denizlide Bylock Kullanıcılarının Yüzde 99u Tespit Edildi

DENİZLİ (AA) - Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, kentte yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmaları kapsamında, ByLock kullanıcılarının yüzde 99'unu tespit ettiklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Demir, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, geçen yılın trafik, asayiş ve terör örgütlerine yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mustafa Gazi Kemal Bulvarı'nda bulunan ve 25 Ocak'ta eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı merhum Arif Hüdai Oral'a ait tarihi konakta çıkan yangının şüphelisini yakaladıklarını belirten Demir, kentte yaptıkları şok asayiş uygulamalarının, olumlu sonuçlarını aldıklarını söyledi.

Demir, asayiş ekiplerinin olay yerine ulaşma zamanının, 16 dakikadan yaklaşık 7,5 dakikaya düştüğünü vurgulayarak, 2016 yılında Denizli'de yaklaşık 40 milyon liralık ceza uygulandığını, bu rakamın 2017'de 31 milyon liraya düştüğünü anlattı.

FETÖ operasyonlarına değinen Demir, "FETÖ gibi yapılarla mücadele konusunda her zaman diriyiz. Denizli'de ByLock kullanıcılarının yüzde 99'u tespit edildi. Yani FETÖ/PDY'yi ByLock konusunda yüzde 99 çözdük." diye konuştu.