Ekonomi Dergilik’ten okudukça kazandıran kampanya

Dergilik’ten okudukça kazandıran kampanya

22.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin ilk interaktif dijital yayıncılık platformu Dergilik, yeni yılda da sadece daha çok okuyarak kazandırmaya devam ediyor.

Dergilik’ten okudukça kazandıran kampanya

Turkcell’den yapılan açıklamaya göre, dijital yayın platformu Dergilik, okudukça kazandıran kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Turkcell’in Türkiye’de başlattığı dijital dönüşümün en önemli adımlarından biri olan Dergilik, okurlarına bu kez tam 100 adet cep telefonu ödülü veriyor. Çok sayıda yayını tek bir dijital platformda toplayan Dergilik’in süper ödüllerini kazanmak için gazete ve dergi indirmek yeterli olacak. Dergilik’in 15 Mart’a kadar sürecek kampanyasında dergi ya da gazete indirme sayısı arttıkça kazanma şansı da artacak. Kullanıcılara her gün, dergi ve gazete çekilişi için en fazla 5’er, toplamda 10 yayını indirme hakkı verilecek. Böylece 60 gün boyunca 600 çekiliş hakkına sahip olacak Dergilik kullanıcıları, 10 adet Samsung Note 9, 10 adet Samsung S9 ve 80 adet Samsung J4 Plus olmak üzere toplam 100 adet cep telefonundan birini kazanma şanslarını yükseltecek.

Haberin Devamı

6 milyon kullanıcı

Dergilik uygulamasının 2018’de aktif kullanıcı sayısı 6 milyona ulaştı. Kullanıcılar, bin 500 dergi ve gazeteye aynı anda ulaşma imkanı buluyor.