Gündem DGS ne zaman yapılacak? (DGS giriş belgeleri erişime açıldı!)

DGS ne zaman yapılacak? (DGS giriş belgeleri erişime açıldı!)

17.07.2017 - 15:05 | Son Güncellenme:

DGS sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından adayların erişimine açıldı. Üniversite eğitimini Lisans düzeyine yükseltmek için binlerce öğrenci geçtiğimiz ay içerisinde başvuru işlemlerini gerçekleştirmişti. 23 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilen DGS sınavına girecek olan adayların ais.ösym.gov. tr adresinden sınav giriş belgelerini edinmeleri gerekiyor.

DGS ne zaman yapılacak (DGS giriş belgeleri erişime açıldı)

DGS sınav giriş belgeleri ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden erişime açıldı. Üniversite eğitimini 4 yıla tamamlamak isteyen binlerce öğrenci 23 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek olan DGS sınavında ter dökecek. DGS sınavına giren adayların ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden sınav giriş belgelerini almaları gerekiyor. Öte yandan ÖSYM'nin gerçekleştirmiş olduğu her sınavda olduğu gibi DGS sınavında da adayların sınav başlama saati olan 10:00'dan 15 dakika önce sınav salonlarında yerini alması gerekiyor.

Haberin Devamı

DGS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA!

ÖSYM'DEN HATIRLATMA

2017-DGS 23 Temmuz 2017 tarihinde saat: 10.00’da uygulanacak olup sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Saat 09.45’ten sonra adaylar, sınav binalarına alınmayacaklardır.

Adaylara saygı ile duyurulur.