Dünya Dikkatlerden kaçan ayrıntı! Melania Trump Donald Trump'a vurdu

Dikkatlerden kaçan ayrıntı! Melania Trump Donald Trump'a vurdu

23.05.2017 - 11:07 | Son Güncellenme:

ABD Başkanı Donald Trump’ın İsrail ziyaretiyle ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Daha önce objektiflerin karşısında eşi Melania Trump’ın elini tutmak istemeyen Donald Trump, bu kez kendi aynı duruma düştü. Eşinin elini tutmaya çalışınca Melania Trump hem elini vermedi hem de ABD Başkanı’nın eline vurdu.

Dikkatlerden kaçan ayrıntı Melania Trump Donald Trumpa vurdu

Dünya gündeminden düşmeyen ABD Başkanı Donald Trump’ın Orta Doğu ziyaretinin İsrail kısmında yaşanan ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Dün Suudi Arabistan’dan İsrail’e gelen Trump çiftinin uçaktan inişi sırasında Donald Trump eşinin elini tutmaya çalıştı. Ancak tüm dünya basınını önünde Melania Trump Donald Trump’ın elini tutmadı. Üstelik eline vurdu. Bir anda yaşanan olay dikkatlerden kaçmadı.

ABD Başkanı Donald Trump daha önce kendisini karşılamaya gelen eşinin elini tutma çabasını karşılıksız bırakmış ve çok konuşulmuştu.

Aynı zamanda Melania Trump’ın 20 Ocak tarihinde başkanlık koltuğunu devraldığı tören sırasında Donald Trump’a yaptığı yapmacık gülüş ve Trump arkasını döner dönmez yüzündeki ifade de tepki çekmişti.