Afyonkarahisar Dinar Jandarma Komutanı Göreve Başladı

Dinar Jandarma Komutanı Göreve Başladı

23.08.2019 - 11:08 | Son Güncellenme:

Dinar Jandarma Komutanı göreve başladı

Dinar Jandarma Komutanı Göreve Başladı

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar İlçe Jandarma Komutanlığı'na atanan Yüzbaşı Necip Kacar göreve başladı.
Dinar İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Necip Kacar ilçeye gelerek görevine başladı. Dinar'ı memleketinin Denizli olmasından dolayı yakından tanıdığını, çok beğendiğini, görev süresi içinde en iyi şekilde hizmet vermeye çaba göstereceğini söyleyen Necip Kacar, "Dinar ilçesine bağlı 60 köy var. Köyleri ziyaret etmeye başladım. Bazılarında köy girişlerinde kameralar var, çok güzel hoşuma gitti. Tüm köylerimize de güvenlik kamerası takılması için elimizden geleni yapacağız. Tüm kurumlarımızla muhtarlarımızla ve halkımızla iç içe çalışacağız. Tüm sorunlarımızı birlik beraberlik içesinde çözeceğiz. Muhtarlar ve köylülerle görüşüp varsa asayiş yönünden bir sorun çözeceğiz. İlçenin köy sayısı fazla. Tamamında güvenliği sağlayacağız" dedi.
Evli ve 2 çocuk babası olan Dinar İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Necip Kacar, 13 yıldan bu yana Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde Şırnak, Marmaris, Adıyaman ve Elazığ'da görev yaptı. Kacar son olarak Dinar'a atandı.

FOTOĞRAFLI