Gündem Diriliş Ertuğrul 149. bölüm fragmanları; Sırma ve Arıkbuba'dan tuzak!

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm fragmanları; Sırma ve Arıkbuba'dan tuzak!

22.05.2019 - 08:56 | Son Güncellenme:

TRT 1 ekranında yayınlanan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 149. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen Diriliş Ertuğrul'da bu hafta abisinin öldürülmesinin hazmedemeyen Sırma, Arıkbuba ile iletişime geçip işbirliği yapmak istediğini söylemişti. Bunun üzerine Arıkbuba, Ertuğrul Bey'in Berke Han ile buluşacağı yeri öğrenmiş ve tuzak kurmuştur. Diriliş Ertuğrul 149. yeni bölüm fragmanları ile bu akşam TRT 1'de...

Diriliş Ertuğrul 149. bölüm fragmanları; Sırma ve Arıkbubadan tuzak

Diriliş Ertuğrul 149. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta Ertuğrul Bey, Albastı'yı öldürüp Gündoğdu ile birlikte obaya dönmüştü. Yaşanan bu dönüş obada büyük mutluluk ile karşılanmış Ertuğrul Bey'in daha önce İlbilge Hatun'a verdiği evlenme sözünü kısa süre içerisinde yerine getirmek istediğini dile getirmişti. Abisinin ölümünü sindiremeyen Sırma, Arıkbuba'ya işbirliği yapmak istediğini dile getirmişti.

Haberin Devamı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 149. BÖLÜM ÖZETİ

Ertuğrul Bey Albastı’yı öldürdükten sonra abisi Gündoğdu’yu Arıkbuka’nın tuzağından kurtarmış ve obaya dönmüştü. Cenkte ağır yaralanan Turgut iyileşmiş, Ertuğrul Bey ve Gündoğdu’nun da obaya sağ salim dönmesi obayı bayram yerine çevirmişti. Ertuğrul Bey bu mutluluğu perçinlemek üzere daha önce evlilik sözü verdiği İlbilge Hatun ile konuşmuş ve yakın zamanda bu meseleyi sonuçlandırmak istediğini bildirmişti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 149. BÖLÜM FRAGMANI

Ertuğrul Bey ve İlbilge evlenecek mi?

Abisinin öldürülüşünü hazmedemeyen Sırma Arıkbuka ile iletişime geçip işbirliği yapmak istediğini söylemişti. Bunun üzerine Arıkbuka, Ertuğrul Bey’in Berke Han’ın adamlarıyla buluşacağı yeri öğrenmiş ve Ertuğrul Bey’e tuzak kurmuştur.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 149. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı