Gündem Diriliş Ertuğrul 82. bölüm fragmanında Ertuğrul ile Aliyar'a tuzak kuruluyor!

Diriliş Ertuğrul 82. bölüm fragmanında Ertuğrul ile Aliyar'a tuzak kuruluyor!

24.03.2017 - 14:49 | Son Güncellenme:

Trt 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam edecek. Retying listelerini alt üst etmeyi planlayan dizi Diriliş Ertuğrul 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde Ertuğrul, kaleye yerleştirdiği iki adamı sayesinde Vasilius'un oyununu bozdu. Ural ile işbirliği içinde olan Vasilius, Ertuğrul ile Aliyar'a yeniden tuzak kuracaktır...

Diriliş Ertuğrul 82. bölüm fragmanında Ertuğrul ile Aliyara tuzak kuruluyor

Diriliş Ertuğrul 82. bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Gerilim dolu sahneleriyle seyircileri ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 82. bölümde bu hafta Vasilius'a karşı mücadele eden Ertuğrul, Aliyar ile birlik olup yeni bir savaş hazırlığına girecek.

Haberin Devamı

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Çağdaş Onur Öztürk, Esra Bilgiç, Cem Uçan, Gülçin Santırcıoğlu, Cavit Çetin Güner, Cengiz Coşkun, Gülsim Ali ve Hülya Darcan’ın paylaştığı Diriliş Ertuğrul 82. yeni bölümü ile 29 Mart Çarşamba akşamı Trt1'de ekrana gelecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 82. BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Diriliş Ertuğrul son bölümünde, askerlerinin Aslıhan’ı getireceği rahatlığıyla mağrur halde Hanlı Pazar’a gelen Vasilius, tuzak kurduğunu sanırken büyük bir tuzağın içine düşmüş ve Ertuğrul Bey’in gazabına uğramıştır. Lakin kendini garantiye alan Vasilius, Bamsı’nın Teo’nun elinde olması sayesinde takas edilmek şartıyla kurtulmuştur. Teo ve adamları üç Türkmen beyini öldürtmüş, bunun karşılığında Ertuğrul, Karacahisar Kalesinde üç komutanın cesedini sallandırma emrini vermiştir. Görev başarıyla tamamlanmıştır fakat Kutluca, Turgut, Samsa henüz kaleden çıkamamışlardır. Ertuğrul ve Aliyar’ın aklı da onlardadır.

Haberin Devamı

Kalede komutanları sallandırılan Vasilius bu şok halinden sonra nasıl bir hamlede bulunacaktır? Onun hamlelerine Ertuğrul’un karşı hamlesi ne olacaktır? Diğer yandan Dündar, Acar Bey’in kızı Günyeli’ye gönlünü kaptırmış, bu durumu Halime’ye açmıştır. Fakat Halime, Günyeli’nin Acar Bey’in kızı olduğunu dolayısıyla bu sevdadan vazgeçmesini söylemiştir. Eğer durumu Ertuğrul Bey bilirse bu ilişkiye gönlü razı gelmeyecektir.